Rezultatele cautarii dupa : "stiri"
Ordonare dupa: data / relevanta  
« 2 3 4 5 6 »
Un robot de comunicare Rogalski Damaschin sta de vorba cu utilizatorii pe tendintele anului 2017
Luni, 20 Martie 2017
 Dezvoltat sub numele RDbot, proiectul Rogalski Damaschin are in continut viziunea agentiei in privinta ”Tendintelor Anului 2017 in Comunicare” si reprezinta un program special creat pentru a oferi utilizatorilor o privire in viitor fata de modul in care comunicarea si inovatiile tehnologice se influenteaza reciproc.
1 din 5 romani din publicul 18-49, urban, au vazut experienta cutremurelor in Lectia Japoneza, la ProTV
Miercuri, 08 Martie 2017
 La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Romania, te iubesc!, a obtinut 6.8 puncte de rating si 21.9% cota de piata.
Ursii orfani pot creste mari. Campanie de strangere de fonduri pentru singurul orfelinat din Europa
Joi, 09 Februarie 2017
 Ca urmare a lipsei fondurilor necesare pentru ca Centrul de Reabilitare a Ursilor Orfani sa isi continue activitatea, preferat de animale intrucat nu exista exploatari forestiere, ori activitate umana, WWF, organizatie ce sustine conservarea naturii, a lansat campania de strangere de fonduri Nepregatitii
CNA lucreaza la rapoartele de monitorizare ale televiziunilor de stiri, dupa protestele de strada
Miercuri, 01 Februarie 2017
 In contextul protestelor de strada, CNA lucreaza la rapoartele de monitorizare ale televiziunilor de stiri, in urma reclamatiilor si autosesizarii, se arata intr-o comunicare publica remisa de institutie.
Seriale TV la Sport.ro pe langa programe din sport
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
 Din 30 ianuarie, canalul cu focus pe public masculin programeaza in grila pe langa UEFA Champions League, UEFA Europa League, Cupa Romaniei, Ora exacta in sport sau Local Kombat si seriale  TV precum Familia Simpson, Familia Bundy si Rafuiala in Seattle (Southern Justice).
Publicitatea scoasa la tabla la Limba Romana: Renault, Dacia Duster, Orange, Dove, Sprite, Omo, Banca Transilvania
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
 Monitorizarile Academiei Romane, Institutul de Lingvistica Iorgu Iordan, la cererea CNA, pentru 12 posturi TV si 2 retele de radio, au scos in evidenta abateri privind calitatea limbii romane in programele si publicitatea audio-vizuala
71% Cota de Piata, 3 productii de divertisment in top si 96 din 100 de filme. Audiente Pro TV 2016
Marti, 17 Ianuarie 2017
 Pro TV a obtinut, in anul 2016, cea mai mare cifra pentru media de cota de piata in prime time din ultimii ani 14 ani si a avut un program care a obtinut cea mai mare cota de piata din istoria masuratorii moderne a audientelor, anunta responsabilii de comunicare ai postului.
 27 de ani de la prima emisie a unui post de radio independent. UNIFUN Radio, file de poveste.
Joi, 12 Ianuarie 2017
 Nascut la 11 ianuarie 1990 dintr-un tata francez, FUN Radio, si o mama romanca, Universitatea Bucuresti, primul post de radio independent “striga” liber in eterul bucurestean in urma cu 27 de ani.
Agerpres raporteaza o crestere a veniturilor cu aproape 4,4%. AdPlayersREPORT 2017
Joi, 05 Ianuarie 2017
 Cresterea veniturilor reprezinta o urmare fireasca a evolutiei Agerpres, dupa cresterea vizibilitatii continutului. Astfel, in aceeasi perioada, numarul de vizualizari a crescut cu 21,3% iar numarul vizitatorilor unici a crescut cu 24,5% de la 40k la 50k.
 Viata de dupa Colectiv, documentar la Digi24.
Vineri, 21 Octombrie 2016
Documentarul "Un an. Un minut si o secunda" va fi difuzat la Digi 24 marti, 25 octombrie, de la ora 21.00 apoi va putea fi din nou vizionat la exact un an de la tragicul eveniment pe 30 octombrie, de la ora 22.00.
Televiziunea de stiri Digi24 si-a relansat site-ul
Vineri, 02 Septembrie 2016
 Pe langa o noua identitate vizuala, preluarea stirilor si emisiunilor Digi24, www.digi24.ro a publicat din ce in ce mai multe articole concepute pentru mediul online, spune Dan Turturica, Redactor-sef www.digi24.ro.
TV, TVR
Detinatorul francizei Financial Times face Legile Afacerilor pe TVR2
Marti, 16 August 2016
Realizata si prezentata de Andrei Cristea (foto)  emisiunea va fi difuzata din 22 august, in fiecare luni, de la ora 22.30 si este produsa de Innovative Lawyers, detinatorul francizei FT, care promite telespectatorilor TVR2 cele mai noi evolutii economice din tara si de peste hotare, dar si opinii si analize de business.
News.ro si mediaTRUST vand integrat servicii de agentie de stiri si monitorizare
Joi, 04 August 2016
 Cele doua agentii isi propun sa raspunda nevoilor clientilor de a avea, in acelasi pachet, atat servicii de calitate specifice agentiei de presa, precum fluxuri de stiri pe toate domeniile, comunicate si fotografie de presa, cat si servicii complete de monitorizare: internet, social media, presa scrisa, radio si TV.
Opreste Barbaria, Salveaza Ciocarlia Primul Gold Lion la Cannes pentru agentii independente
Marti, 28 Iunie 2016
 „Opreste Barbaria, Salveaza Ciocarlia” au luat primul Gold Lion la Cannes pentru agentii independente, dupa cum anunta autorii campaniei recent premiate la festivalul de publicitate.
 McCann Bucuresti in presa americana. Brave Cut pentru Fundatia Renasterea admirata in ADWEEK.
Joi, 09 Iunie 2016
 Dupa campania ROM sau mai recenta comunicare "Pie" pentru Paul
Platforma de evenimente de continut In the News se va baza pe parteneriate relevante si taxa de acces
Miercuri, 01 Iunie 2016
Modelul economic al seriei de evenimente „In the news”, platforma de evenimente de continut lansata recent de agentia News.ro, se va baza atat pe taxa de acces la evenimente cat si pe parteneriate relevante pentru continutul fiecarei conferinte. Prima conferinta din seria de evenimente, „In The News. Energy”, va avea acces gratuit.
Wir leben autos. Opinie, Vlad Ruta - Spectacular
Luni, 23 Mai 2016
 
Fereastra spre Cer, cand vom vedea Lumina Zilei?
Joi, 19 Mai 2016
 Un prieten din outdoor mi-a recunoscut, sincer, ca are o firma de outdoor care a pus mesh-uri pana cand a intrat intr-un apartament acoperit, fara voia proprietarului, de un mesh. Era mesh-ul pus de firma pe care o conducea. 
ARBOmedia si-a prezentat strategia 2016-2017 la Conferintele Partenerilor ARBOmedia
Marti, 05 Aprilie 2016
 Seria de evenimente a avut loc in perioada 1-3 aprilie, la Poiana Brasov, unde regia de vanzari a reunit reprezentanti ai canalelor media din cadrul diviziilor de presa scrisa si radio.
Agentia de stiri News.ro lanseaza Connect pentru agentii si departamente de comunicare
Luni, 28 Martie 2016
 Pachetele Connect de la News.ro se adreseaza departamentelor de comunicare din companii mari si mijlocii si agentiilor de comunicare
« 2 3 4 5 6 »