Ursii orfani pot creste mari. Campanie de strangere de fonduri pentru singurul orfelinat din Europa
Joi, 09 Februarie 2017


sursa foto: wwf.ro/nepregatitii

adplayers. info

Ca urmare a lipsei fondurilor necesare pentru ca Centrul de Reabilitare a Ursilor Orfani sa isi continue activitatea, preferat de animale intrucat nu exista exploatari forestiere ori activitate umana, WWF, organizatie ce sustine conservarea naturii, a lansat campania de strangere de fonduri „Nepregatitii”.

Singurul orfelinat de ursi din Europa, Centrul de Reabilitare a Ursilor Orfani se afla in Romania, in muntii Hasmas, pe o suprafata de circa 3000 de hectare si este un habitat in care ursii orfani au toate premisele sa invete cum e viata speciei lor astfel incat ei sa poata fi eliberati, ulterior, in salbaticie.

Campania propusa de Thinkdigital Romania isi propune sa comunice romanilor de pretutindeni ca pot adopta un urs, urmand ca acesta sa-si continue viata in salbaticie, dupa ce primeste un minim de ajutor la Centru (vaccinuri, hrana, minima intretinere).

Pana acum au declarat public ca au adoptat un ursulet Irina Margareta Nistor, Orkid, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Lucia. Și alte persoane publice, vedete sau pur si simplu oameni implicati social pot sprijini orfelinatul pentru ursi  prin donatii sau, cel putin, cu un share dat acestei stiri. 

Clipurile video cu vedetele care sustin demersul WWF, precum si formularul prin intermediul caruia va puteti alatura campaniei de adoptie, sunt disponibile pe site-ul campaniei: wwf.ro/nepregatitii.

Mai mult in Interactive, Digital, Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: