Televiziunea de stiri Digi24 si-a relansat site-ul
Vineri, 02 Septembrie 2016


Pe langa o noua identitate vizuala, preluarea stirilor si emisiunilor Digi24, www.digi24.ro a publicat din ce in ce mai multe articole concepute pentru mediul online, spune Dan Turturica, Redactor-sef www.digi24.ro.

adplayers. info

www.digi24.ro, site-ul oficial al televiziunii de stiri Digi24, se relanseaza la inceput de toamna si aduce vizitatorilor sai o noua prezentare grafica si o structura de continut cu sectiuni noi si acces rapid la materialele video si emisiunile Digi24. Site-ul www.digi24.ro inregistreaza lunar peste 2,5 milioane de vizitatori unici. Odata cu introducerea noilor rubrici si a noului design, se anticipeaza o crestere semnificativa a numarului de vizitatori.

Potriviti autorilor, arhitectura noului site a fost regandita pornind de la  nevoile vizitatorilor, astfel incat sa ofere o experienta premium cititorilor care aleg mediul online ca sursa de informatie. Noul design exprima personalitatea si valorile brandului Digi24, iar interfata aleasa este una simpla si intuitiva, clara, usor de navigat.

«In ultimele noua luni, efortul echipei redactionale s-a concentrat pe nevoia de a oferi mai multa personalitate site-ului. De aceea, pe langa preluarea stirilor si emisiunilor Digi24, recunoscute deja pentru calitatea lor, www.digi24.ro a publicat din ce in ce mai multe articole concepute pentru mediul online. Pentru a le evidentia, am introdus sectiuni noi: „Magazin”, „Special”».  spune Dan Turturica, Redactor-sef www.digi24.ro.

 In sectiunea “Opinii”, cititorii gasesc analize, comentarii si interviuri realizate de jurnalistii televiziunii Digi24 si ai www.digi24.ro, dar si de numeroase personalitati din tara si din strainatate. Incepand de vineri, 2 septembrie, doi publicisti de marca vor avea contributii saptamanale in pagina „Opinii”: graficianul Devis Grebu si scriitorul Radu Paraschivescu.

Sectiunea ”Magazin” include categoriile ”Stil de viata” si ”Timp liber”, unde pot fi gasite articole si inregistrari video despre Cultura, Arta si Divertisment, dar si din domeniile ”Viata Sanatoasa”, ”Culinar”, ”Casa si Gradina”, ”Familie”. “Dosare”, „Investigatii”, „Reportaje” sunt doar cateva dintre categoriile din sectiunea “Special”, unde cititorii gasesc materiale jurnalistice unice, marca Digi 24.


«Designul simplu si intuitiv este gandit pentru a avea un echilibru intre continut si publicitate, astfel incat experienta cititorului sa fie imbunatatita. Ne dorim sa ii oferim consumatorului de stiri un pachet complet: informatii echilibrate si bine argumentate, in timp real, pe o platforma moderna si prietenoasa. Acest proiect este inceputul unui efort mai complex de a reinventa intreg mediul online al trustului Digi. » adauga Dinu Gheorge, Manager Departament Online.

Digi24 este un canal liber la retransmisie. In martie 2014 a intrat, in urma unei decizii a CNA,  in grila must carry. Astfel, Digi24 poate fi urmarit de catre toti abonatii la serviciul Digi TV de la RCS & RDS, dar si in grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu din Romania. In reteaua Telekom se afla in grila pe pozitia 742 in cadrul serviciului IPTV si la NextGen in grila digitala pe 275. Abonatii UPC pot urmari programele postului de stiri Digi24, pe pozitia 809.

Mai mult in Interactive, TV


PUBLICITATE: