Viata de dupa Colectiv, documentar la Digi24.
Documentarul "Un an. Un minut si o secunda" va fi difuzat la Digi 24 marti, 25 octombrie, de la ora 21.00 apoi va putea fi din nou vizionat la exact un an de la tragicul eveniment pe 30 octombrie, de la ora 22.00.

TVR va fi premiata la ONU pentru bune practici in angajarea persoanelor cu dizabilitati
 Emisiunea „Fara prejudecati” de la TVR Cluj va primi Premiul Global Recognition “Good Practices for Employees with Disability” din partea Secretariatului de Stat pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati din Brazilia.

S-a votat pentru timp petrecut cu copiii. Camera Deputatilor  a adoptat 1 Iunie zi libera nationala
  Camera Deputatilor a adoptat cu 237 de voturi „pentru” propunerea legislativa 1 Iunie zi libera nationala

Locul Cuminteniei Pamantului deschide Arta si Societatea la Gold FM.
(Actualizare 12.00) Moderata de Edy Uzunov, unul din fondatorii Rotenberg Uzunov, prima galerie de arta radio de pe 96.9 FM  ii are ca invitati la prima editie pe Mihai Rotenberg, partenerul lui Uzunov in managementul de arta, alaturi de Radu F Constantinescu, si debuteaza in e terul bucurestean marti, 18 octombrie, de la 17.00.
TVR 1, lider cu Kazahstan-Romania. Rating de 11,3% si cota de piata de 22,4% in medie la nivel national
In publicul din mediul urban, partida Kazahstan-Romania a fost urmarita de 1.180.000 de telespectatori (rating mediu 12,1%, share mediu 24,3%), dintre care 461.000 reprezinta targetul comercial (10,3% rating mediu, respectiv 27,4% cota medie de piata)
Tolontan: Prin taierea taxei publice de televiziune si trecerea la buget, Dragnea vrea sa rupa relatia intre abonat si serviciul public de presa.
Preluat si de Cotidianul condus de Cornel Nisorescu, Catalin Tolontan toaca in Gazeta Sporturilor taierea taxei publice de Televiziune si trecerea cheltuielilor la bugetul controlat de Guvern.
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »