71% Cota de Piata, 3 productii de divertisment in top si 96 din 100 de filme. Audiente Pro TV 2016
 Pro TV a obtinut, in anul 2016, cea mai mare cifra pentru media de cota de piata in prime time din ultimii ani 14 ani si a avut un program care a obtinut cea mai mare cota de piata din istoria masuratorii moderne a audientelor, anunta responsabilii de comunicare ai postului.

31,7% cota de piata si radio-difuzorul numarul 1. Audienta Radio Romania.
 Radio Romania  insumeaza 4,5 milioane de ascultatori zilnic, cu peste 80.000 de ascultatori noi, reprezentand astfel o cota de piata de circa 31,7%, ceea ce ar situa postul public de radio pe prima pozitie in clasamentul radio-difuzorilor, potrivit reprezentantilor sai.

Cei mai buni din fotbal, la TVR. The Best FIFA Football Awards 2016, live la TVR1 si TVR HD
 Cei mai buni jucatori, cei mai buni antrenori, cele mai spectaculoase goluri marcate de-a lungul anului trecut sunt in luminile reflectoarelor luni, 9 ianuarie, in Elvetia, la Zürich, in cadrul The Best FIFA Football Awards 2016, eveniment de gala ce onoreaza performantele sportive ale...

In seara dintre ani, Pro TV a pregatit o editie speciala Jocuri de Celebritate
 Mihaela Ra dulescu, Florin Busuioc, Monica Anghel si Marcel Pavel se pregatesc de noul an in sufrageria lui Bobonete!
Revelionul Starurilor cu vedete si masti la Antena 1
  Prezentat pentru al 17-lea an consecutiv de Dan Negru,  Programul de Revelion al Antenei 1   aduce sambata, 31 decembrie, de la ora 22,15, in fata telespectatorilor, zeci de vedete si masti impresionante in spatele carora se ascund numeroase celebritati, la Revelionul Starurilor 2017, anunta reprezentantii de comunicare ai trustului Intact.
Protagonistii publicitatii Catena, amfitrionii revelionului TVR 1
  La aniversarea de 60 de ani a TVR, actorii Stela si Arsinel dau super-petrecerea de Revelion la TVR 1!
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »