„Pe datorie”, la TVR 1. Economia pentru toti, de la factura de electricitate, la credite.
  Din 1 martie, jurnalistul TVR Daniel Coman ne administreaza... „Pe datorie”, o „pastila” zilnica, menita sa ne imbunatateasca viata. Emisiunea poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 19.30, la TVR 1.

G4media. Public premium in crestere cu 18,7% si cu peste 141 Milioane de vizualizari in 2020
  La nici 3 ani de la lansare, publicatia din portofoliul de vanzari de publicitate Arbomedia a reusit sa se impuna pe piata media ca un reper, o voce credibila preluata atat de media din tara, cat si de catre presa straina

European Broadcasting Union sustine TVR in lupta cu unii politicieni care au atacat programul de Revelion
Independenta editoriala a serviciilor media publice este una dintre valorile de baza ale Uniunii

Ce aduce izolarea cauzata de pandemie? „Epidemia singuratatii” la Dosar Romania, TVR1.
  Cum resimt romanii izolarea cauzata de pandemie, aflam in reportajele realizate de Cristina Tilica la „Dosar Romania”. TVR 1 – duminica, 29 noiembrie si 13 decembrie, ora 18.00.
Om de radio, televiziune si trainer de dictie, Mihai Craciun a lansat prima scoala de dictie in limba engleza din Romania.
  Sub numele PeterPiper, scoala ofera primele cursuri intensive de dictie in limba engleza, concepute sa perfectioneze pronuntia oricarui vorbitor, indiferent de nivelul de cunostinte.
TVR MOLDOVA, lider in reflectarea echidistanta a candidatilor la presedintia Republicii Moldova
  Postul TVR MOLDOVA este lider in reflectarea echidistanta a activitatii candidatilor la presedintia Republicii Moldova, conform Barometrului Electoral 2020 - editia de octombrie, citat de postul public. Sondajul a fost realizat de Date Inteligente (IData) in perioada 20-24 octombrie, cu paticiparea a 22 dintre cei 33 de experti invitati.
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »