Vodafone extinde disponibilitatea canalului Eurosport 4K
  Vodafone extinde disponibilitatea canalului Eurosport 4K. Astfel, canalul este disponibil si pentru abonatii UPC din orasele Braila, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Tulcea, in plus fata de abonatii din Bucuresti.

Filmul ,,colectiv" in cinematografe din 28 februarie 2020
Pelicula a fost selectata si in cadrul altor competitii europene, printre care Festivalul de Film din Zurich, unde a obtinut premiul pentru cel mai bun film documentar. In prezent, „colectiv” este in selectia oficiala din cadrul Festivalului de Film Sundance 2020, unul dintre cele...

Evenimentele din Decembrie 1989, intr-o expozitie foto - documentara AGERPRES, in Piata Revolutiei, la MNAR
  Expozitia cuprinde 40 de panouri cu imagini din Arhiva Fotografica AGERPRES de la evenimentele din Decembrie '89, iar fotografiile sunt expuse in Piata Revolutiei, pe gardul care imprejmuieste Muzeul National de Arta al Romaniei, fostul Palat Regal.

Concurs pentru Jedi. Premiul, o excursie la premiera Star Wars: The Rise of Skywalker de la Londra
  Cine se simte un Jedi adevarat, se poate inscrie in concurs pana pe 5 decembrie 2019 si poate castiga o excursie pentru doua persoane la Londra, la premiera europeana a filmului “Star Wars: The Rise of Skywalker”, dupa cum anunta responsabilii de relatii publice de la RAN Events.
Meteo inedit de Black Friday. Prezentatoarea rubricii meteo, din cadrul Observator Antena 1 a schimbat peste zece tinute in timpul jurnalului.
  „Din punct de vedere al efectelor vizuale, provocarea a constat in folosirea unui anumit set de filmãri combinate si a mai multor tehnici de compositing, care sã permitã transmiterea mesajului propus clientului intr-un mod spectaculos si, mai ales, difuzarea momentului in regim live!”, a declarat Bogdan Radu Crizze – Head of Broadcast Design.
TVR 1 si TVR 2 vor emite in sistem High Definition, din 3 noiembrie
  Emisiuni informative, documentare, filme, productii de sport si divertisment vor fi disponibile in format HD, la o calitate vizuala de exceptie
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »