Adela Harnagea preda stafeta productiilor Pro TV. Misu Predescu vine Head of Production.
  In calitate de Head of Production PRO TV, Misu Predescu va coordona si superviza fiecare dintre productiile postului- de la Romanii au talent, Visuri la cheie, Vocea Romaniei, La Maruta, Pe bune?!  sau Vorbeste lumea, la productiile mai noi.

Reportajul Romania Carunta ( Romania te iubesc, Pro TV): Lider cu 3.5 rating si 16.4% cota de piata
Conditiile de trai si raspunsul autoritatilor referitor la aceste probleme reale si actuale de la reportajul Romania Carunta a fost lider de audienta pe toate categoriile de public.

FCSB-Viktoria Plzen (Pro TV) 12.6 puncte de rating si 38.5% cota de piata
 In minutul de aur de la ora 22:18, peste 2.1 milioane de romani la nivel national erau cu ochii pe PRO TV

Surse: Phoenix Media lanseaza primul instrument de administrare campanii Digital OOH: STOC, SETI 2.0
  Potrivit informatiilor adplayers, pe langa noul soft de administrare de Digital OOH, SETI 2.0, furnizorul de outdoor digital va mai lansa, tot in premiera p entru agentiile de media, publicitate si administratorii de campanii, si primul instrument de client service management din industria de publicitate, Phoenix Media CSM (Client Service Management).
Noi raportari de audiente si control programmatic al campaniilor online cu noul SATI 2.0.
 Dupa 10 ani de la prima livrare a rezultatelor Studului de Audienta si Trafic Internet (SATI), BRAT relanseaza studiul prin cooperarea cu doua companii nordice: CXENSE si si Enreach OY
Gospodar fara pereche (Pro TV): 10.3 puncte de rating si 29.0% cota de piata in publicul comercial
  Potrivit informatiilor furnizate adplayers, in minutul de aur, de la 20:58, peste 2.7 milioane de romani urmareau reactiile gospodarilor in momentul citirii scrisorilor.
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »