Scream 5 continua succesul francizei horror si omagiul adus regizorului Wes Craven
  La 25 de ani dupa ce o serie de crime brutale au socat linistitul oras Woodsboro, un nou criminal imbraca masca Ghostface si incepe sa atace un grup de adolescenti pentru a reinvia secrete groaznice din trecutul orasului.

Vodafone se alatura sponsor principal la Survivor, pe Pro TV.
  Prezentat si in acest sezon de Daniel Pavel, show-ul incepe duminica, 16 ianuarie a.c., de la ora 20.00, pe PRO TV, si va fi difuzat in fiecare duminica, de la 20.00, dar si lunea si martea, de la 20.30.

Libertatea de a fi sincer. Europa Libera si Zaga Brand invita audienta la propria poveste despre momentul in care a trebuit sa spuna lucrurilor pe nume.
  Cu aceasta provocare a inceput campania de comunicare a newsletter-ului „3 MINUTE” al Europa Libera Romania, o redactie care isi asuma ea insasi libertatea de a fi sincera. Timp de o luna, oameni obisnuiti, alaturi de 12 personalitati din Romania au impartasit onest propriile...

Echipa TVR a decis. Dietlinde Dinesz si Luminita Gabriela Iordanescu, reprezentanti in CA al SRTv
In urma scrutinului desfasurat in data de 9 noiembrie 2021, angajatii Televiziunii Romane i-au ales ca membru titular - Dinesz Dietlinde cu membru supleant Torica Emanuel Sorin si pe Gabriela Luminita Iordanescu cu membru supleant Onea Pascal Florin Bogdan.
Profit TV devine asociat Bloomberg, cu acoperire nationala. Legile Afacerilor, Joi seara de la 21.30 si trei reluari in prime-time.
  Asocierea cu Bloomberg se transpune atat in continut editorial, cat si in preluarea si uniformizarea graficii postului, aceeasi cu toate cele 14 statii operate in asociere cu Bloomberg Television pe toate continentele.
Patru scriitori, din patru generatii diferite, descriu o singura tara. „Romania: patru patrii”, pe canalul YouTube al Arhivei TVR.
  Protagonistii documentarului semnat de Alexandru Solomon, „Romania: patru patrii” sunt patru scriitori din patru generatii diferite, care descriu o singura tara. Duminica, 31 octombrie, productia va fi disponibila exclusiv online 24 de ore, incepand cu ora 11:00, pe canalul Arhivei TVR
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »