Premiata la Romanii au Talent de catre Smiley si Pavel Bartos, Villia - Iulia Vilceanu este gata sa sparga valuri cu „Oceanul”
  Odata cu lansarea videoclipului „Oceanul”, Villia intra in familia HaHaHa Production

TVR SPORT, lider de audienta pe timpul conferintei nationalei de fotbal, in topul canalelor de sport
  In mai putin de trei luni de la lansare, canalul de sport al Televiziunii Romane a realizat un record de audienta, inregistrand, la nivel urban 18+, in minutul de aur al transmisiei, un varf de 1,3% rating.

 Ada Condeescu, Adela Popescu si Laura Cosoi raman „goale” pentru afisul ,,Retreat Vama Veche”
 

Noul Studiu de Audienta Outdoor. Romanii petrec 4 ore in afara cladirilor si 96% dintre ei sunt expusi publicitatii outdoor.
  „Studiul de Audienta Outdoor (SAO) a devenit o constanta a industriei de media si publicitate din Romania, atingand in prezent un nivel optim de acoperire: peste 75% din panourile publicitare din Romania isi evalueaza rezultatele de audienta in SAO, care acopera toate orasele cu peste 100.000 de locuitori din tara.” a spus Arina Ureche, Director General al Biroului Roman de Audit Transmedia (BRAT)
 Ziua alegerilor, la TVR. „Tu votezi Romania!”
Ziua alegerilor locale si europarlamentare, intr-un maraton de editii speciale la Televiziunea Romana, se incheie cu Editia Speciala de la ora 21:00, TVR INFO si TVR 1 transmit rezultatele exit-poll-ului realizat pe baza sondajelor
Televiziunea Romana sarbatoreste Ziua Internationala a Copilului cu programe si premii speciale pentru Televiziunea Copiilor
  Alaturi de Mihai Radulescu la pupitrul stirilor se vor afla castigatorii concursului „Telejurnalul Copiilor”, intr-o editie speciala a Telejurnalului difuzat pe TVR 1 si TVR INFO. Canalul de stiri al Televiziunii Romane, TVR INFO, mai difuzeaza si documentarul „Guvernul copiilor”, in care copii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani isi expun ideile cu privire la lumea viitorului.
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »