1 din 5 romani din publicul 18-49, urban, au vazut experienta cutremurelor in Lectia Japoneza, la ProTV
Miercuri, 08 Martie 2017



La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Romania, te iubesc!, a obtinut 6.8 puncte de rating si 21.9% cota de piata.


adplayers. info

1 din 5 romani din publicul comercial interesati de experienta cutremurelor din Lectia Japoneza, la Romania, te iubesc!

Pe 4 martie s-au implinit 40 de ani de la cutremurul din 1977, cel mai devastator seism cu care s-a confruntat Romania in ultimul timp. Pentru a vedea ce s-a schimbat in societatea romaneasca, cat de pregatit este statul pentru a face fata unei astfel de situatii, Rares Nastase a realizat pentru Romania te iubesc de la Pro TV un reportaj luand ca exemplu Japonia, o tara care este lovita constant de cutremure si care a invatat sa se dezvolte, astfel incat oamenii sa fie in siguranta.

Potrivit responsabililor de comunicare Pro TV, Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de aproximativ 800.000 de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Romania, te iubesc!, a obtinut 6.8 puncte de rating si 21.9% share.

In cadrul reportajului Pro TV, telespectatorii au putut vedea ce solutii au gasit inginerii constructori japonezi, cum s-au implicat activ autoritatile pentru a pregati populatia si cum un efort comun din partea statului, al autoritatilor si a cetatenilor poate salva vieti in cazul unul sesim cu o putere mare.

Telespectatorii pot afla mai multe despre subiect si in materialele ce fac parte din campania Știrilor Pro TV, Exista viata dupa cutremur – Lectia Japoneza, care pot fi urmarite in cadrul principalelor jurnale de stiri.

Mai mult in media, tv, audiente, rating, market share, cota de piata


PUBLICITATE: