CNA lucreaza la rapoartele de monitorizare ale televiziunilor de stiri, dupa protestele de strada
Miercuri, 01 Februarie 2017

adplayers. info

In contextul protestelor de strada, CNA lucreaza la rapoartele de monitorizare ale televiziunilor de stiri, in urma reclamatiilor si autosesizarii, se arata intr-o comunicare publica remisa de institutie.

Potrivit informarii, monitorizarea cuprinde zilele in care s-au desfasurat manifestatii la Bucuresti si in alte orase din tara, urmand ca, dupa finalizarea rapoartelor de monitorizare, acestea sa fie cuprinse cu celeritate pe ordinea de zi a urmatoarelor sedinte publice si sa fie luate masurile care se impun, in conformitate cu prevederile legislatiei audiovizualului.

Comunicatul CNA:

„In contextul protestelor de strada ce au avut loc in Bucuresti duminica, 29.01.2017, proteste la care participantii si-au manifestat nemultumirea si fata de activitatea Consiliului National al Audiovizualului, membrii acestui for fac urmatoarele precizari:

Consiliul este constient de misiunea sa de garant al interesului public in domeniul comunicarii audiovizuale, precum si al libertatii de exprimare si, in egala masura, trebuie sa vegheze la informarea corecta si obiectiva a publicului.

Mentionam ca departamentul de specialitate din cadrul institutiei a monitorizat, ca urmare a reclamatiilor primite si a autosesizarii, posturile de stiri, cu privire la modul in care acestea au reflectat evenimentele din ultima perioada, aflate in prezent pe agenda publica.

Monitorizarea a cuprins si zilele in care s-au desfasurat manifestatii la Bucuresti si in alte orase din tara. Dupa finalizarea rapoartelor de monitorizare, acestea vor fi cuprinse cu celeritate pe ordinea de zi a urmatoarelor sedinte publice, urmand sa fie luate masurile care se impun, in conformitate cu prevederile legislatiei audiovizualului.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: