Batalie rezidentiala in diferentiatori de brand. Investitie in sculptura pentru One Herastrau Park
  One United Properties (  One Floreasca Lake, One Herastrau Park si One Charles de Gaulle) a  investit intr-o sculptura speciala conceputa pentru afacerea rezidentiala  One Herastrau Park din Bucuresti.

Zero comision ING pe salariu, 7 lei pe luna sau 3 lei pe tranzactie
  Aparut in spatiul public ca ING sa comisioneze altfel decat Zero tranzactiile prin card, adplayers a intrebat ING in ce conditii tranzactiile sunt comisionate cu zero si cand sunt comisionate altfel.

METRO  sustine afacerile independente in campania Miracolul Afacerii Tale
 Dupa Ziua Afacerii Tale, compania deschide sezonul Sarbatorilor de iarna cu campania Miracolul Afacerii Tale.

Numarul 2 in lume, asiguratorul de credite Atradius intra in Romania pe o piata de 24 de mln. euro
 Pe o piata romaneasca a asigurarilor de credit care se ridica la aproximativ 24 de milioane de euro, cu o rata medie de crestere de 10% pe an, Atradius isi propune sa asigure asistenta la un inalt grad de expertiza, atat companiilor romanesti, cat si clientilor internationali prezenti in Romania.
Biciclete pe viata de Black Friday de la "Omul pe bicicleta". Pegas 5 ani cu 5 milioane de euro
  Campania integreaza cu aceasta ocazie si proiectul Pegas for Life, prin care o colectie de 99 de biciclete care, achizitionate la pret intreg, pot fi schimbate pe viata, o data la cinci ani, cu alte biciclete Pegas, pastrandu-se echivalentul pretului de achizitie actual.
Campanii de Craciun si Sarbatori 2017: Darul perfect aduce oamenii impreuna. Macy's, de BBDO NY
 Da, orice dar de Craciun este dragut, insa „Darul perfect aduce oamenii impreuna” este povestea campaniei de Craciun semnata de BBDO New York pentru Macy's
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »