Via Profi reinvie traditia prin conectarea comunitatii la micii producatori locali
  Gaetan Pacton, Director General, Profi: „Via Profi este o punte concreta intre producatori, autoritati si marele public, in beneficiul tuturor partilor implicate. Romania este frumoasa si, judecand dupa bunatatile de pe via-profi.ro, deosebit de gustoasa!"

7 din 10 romani returneaza toate ambalajele cu garantie. 2 din 10 returneaza partial.  Reveal Marketing Research
  Cercetarea si-a propus sa afle mai multe detalii despre atitudinile si comportamentele romanilor in ceea ce priveste Sistemul de Garantie-Returnare a ambalajelor bauturilor imbuteliate, care a devenit functional incepand cu sfarsitul anului trecut (30 noiembrie 2023).

Campanie Cognition inedita pentru Universitatea Romano-Americana. A lansat primul escape room educational virtual pentru a atrage studenti.
Sub invitatia „Iesi din rand si incepe-ti calatoria spre succes!”, prin intermediul unui escape room virtual educational, Universitatea Romano-Americana ii ajuta pe viitorii studenti sa isi identifice inclinatiile vocationale.

 Investitii de 80 de Milioane de euro in sustenabilitate. Simulare de criza la grupul de prelucrare a lemnului EGGER Romania
  Grupul austriac EGGER si-a inceput operatiunile in Romania in 2008, prin productia de PAL la fabrica din Radauti, judetul Suceava. Compania si-a extins constant activitatea, adaugand instalatii de adezivi si OSB, precum si o centrala de cogenerare pe biomasa.
 Peste 40.000 de persoane cu autism cer candidatilor asumarea unui angajament
  Initiat de peste 200 de organizații ale părinților și specialiștilor, Angajamentul pentru Autism invită toți candidații la alegerile locale, europene, parlamentare și prezidențiale să susțină drepturile persoanelor cu autism din Romania, familiilor acestora și organizațiilor care ii reprezintă.
In pofida declinului pietei de constructii, Gealan Romania inregistreaza o crestere in volum de 8% pe primul trimestru 2024
,,Suntem mandri sa anuntam ca, in ciuda provocarilor din piata de constructii, am reusit sa crestem volumele datorita calitatii si inovarii sistemelor noastre de tamplarie premium si super premium," a spus Nicu Craciun, Director General, Gealan Romania.
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »