30 familii isi cumpara locuinte in fiecare zi, prin intermediul brokerilor de credit
  Potrivit celei mai recente estimari ale Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (ARBC), volumul total al pietei de brokeraj credite va depasi anul acesta 2 miliarde lei, volum care adduce cresteri tot mai mari brokerilor de credite, potrivit specialistilor din domeniu.

Telekom Romania pastreaza nivelul investitiilor in comunicare din 2019 si in 2020. Andreas Elsner anunta oferta de iarna Telekom.
  Compania anunta oferta de iarna. Smartphone-uri la 0 euro, televiziune cu 50% reducere sase luni si HBO gratuit pe tot anul

Doi ani de activitate Telekom Banking in Romania
 In octombrie 2017, Telekom Romania si Alior Bank au lansat Telekom Banking, proiectul financiar digital care raspunde nevoilor consumatorilor de produse si servicii rapide, usor de utilizat, de oriunde si oricand. sursa: telekombanking.ro

Zitec este oficial singura companie romaneasca partener Magento, lider mondial in e-Commerce
,,Faptul ca suntem singura companie romaneasca partener Magento si experienta echipei noastre in dezvoltarea de proiecte online inseamna ca putem oferi cu promptitudine clientilor nostri solutii adaptate profilului lor, indiferent de stadiul de dezvoltare al afacerii, conectandu-i la cele mai noi tehnologii din domeniu”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Co-Fondator Zitec.
KPMG promoveaza doi noi parteneri in Romania
  KPMG promoveaza doi noi parteneri in Romania. Gabriel Mihai Tanase (stanga) , Partener Technology & Cyber Security, si Horatiu Mihali(dreapta), Partener Audit, se alatura de la 1 octombrie echipei de parteneri a KPMG in Romania, anunta compania.
Joint-venture Stefanini Infinit in Romania. Export de servicii de agentie digitala romaneasca pe piata globala
  Noua organizatie va fi o companie de marketing digital full service, infiintata in parteneriat cu fratii si antreprenorii Alexandru Cernatescu si Andrei Cernatescu, proprietarii agentiei de comunicare digitala Infinit Solutions.
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »