Seriale TV la Sport.ro pe langa programe din sport
Miercuri, 25 Ianuarie 2017


adplayers. info

Sport.ro aduce si seriale TV pe langa programe din sport. „Incepand cu 2017, Sport.ro isi mareste gama de programe pe care le ofera, astfel incat barbatii din Romania sa poata urmari atat evenimente si programe informative din lumea sportului, dar si filme artistice pline de umor si actiune” anunta responsabilii de comunicare ai canalului.

Din 30 ianuarie, postul de televiziune cu focus pe public masculin programeaza in grila pe langa UEFA Champions League, UEFA Europa League, Cupa Romaniei, Ora exacta in sport sau Local Kombat si seriale  TV precum Familia Simpson, Familia Bundy si Rafuiala in Seattle (Southern Justice)

Știrile Sport.ro vor deschide fiecare dimineata cu stiri din lumea sportului, de la ora 07:00. De la 10:45, Ioana Cosma, Lucian Lipovan si Dan Pavel aduc Ora exacta in sport, in direct, cu informatii la cald din sport, atat din Romania, dar si la nivel international.

Telespectatorii Sport.ro vor urmari aventurile pline de umor ale personajelor din Familia Simpson si Familia Bundy, de la ora 16:00, iar de la ora 21:00, sunt programate Ora exacta in sport, in direct. Rafuiala in Seattle, de la ora 22:00 si Local Kombat, de la 00:30 incheie programele canalului tv.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: