1,2 mln. utilizatori AntenaPlay, in crestere cu 20% de la inceputul anului. Aplicatie noua pentru Android.
Vineri, 11 August 2017

Platforma AntenaPlay a ajuns la un numar de 1.200.000 de utilizatori, in crestere cu 20% de la inceputul anului 2017” a afirmat, pentru adplayers, Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Credit: Antena TV Group

adplayers. Iulian Toma

Platforma AntenaPlay a ajuns la un numar de 1.200.000 de utilizatori, in crestere cu 20% de la inceputul anului 2017” a afrimat pentru adplayers Augustin Roman (foto), Head of Digital Antena TV Group. 

„Focusul pe perioada urmatoare este pe producerea de continut exclusiv pentru AntenaPlay, in acest sens ne pregatim cu formarea propriei echipe de productie continut” a mai adaugat seful diviziei digitale din cadrul Intact Media Group.

Conform reprezentantilor de comunicare, AntenaPlay a dezvoltat o noua varianta a aplicatiei pentru Android care ofera utilizatorului o experienta video unica in Romania. „Datorita unei noi viziuni asupra platformei, o viziune in zona de mobile aliniata tendintelor globale, aplicatia vine cu noutati in zonele de acces si navigare, o utilizare mult mai prietenoasa, mai simpla si mai usor de accesat”.

Potrivit Antena TV Group, o alta noutate este si metoda de plata a abonamentului lunar direct in Play Store.  Continutul Video on Demand cat si cele 11 canale LIVE de pe platforma AntenaPlay pot fi urmarite la cea mai buna rezolutie, full HD, fara a incetini viteza de redare a materialelor, mai arata informarea

“Suntem intr-o permanenta legatura cu consumatorul, suntem atenti la nevoile si sugestiile lor si astfel am gasit impreuna cea mai buna variana a aplicatiei de Android. Avand in vedere si viteza cu care se misca lucrurile in mediul digital la nivel global, ne axam pe o imbunatatire continua a produsului si o legatura directa cu consumatorul. Avem un produs bun, apreciat si simplu de accesat de pe orice device.” spune Augustin Roman.


Aplicatia AntenaPlay este disponibila si poate fi descarcata gratuit din Play Store. Pentru cei care au deja cont AntenaPlay si sunt abonati este suficient sa se logheze si au acces imediat la tot continutul AntenaPlay. Cei care nu au cont, isi pot crea unul gratuit si pot testa serviciul inainte de a se abona.

Platforma AntenaPlay ofera 8 canale TV LIVE (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, Zu TV, Disney Channel, Disney Junior, Antena International), 3 canale exclusive (Antena Monden, Comedy play, Cook&Play), continut exclusiv, emisiunile tale preferate si stiri de ultima ora in format Video on Demand, continut video care poate fi urmarit si dupa ce s-a difuzat la TV.

 Mai mult in Media, TV, Digital


PUBLICITATE: