Surse AdPlayers: Mutare la varful Vodafone. Ruxandra Rau, Director Brand & Marketing Communication
  Potrivit informatiilor AdPlayers, neconfirmate de oficialii de comunicare, din 1 Noiembrie Ruxandra Rau se alatura echipei Vodafone Romania in functia de Director Brand & Marketing Commmunication.

Din 1998 in Creatie si Productie AV in publicitate, Liviu Efrimov (55 de ani) pleaca la ultima filmare de pe Pamant
  Ultima ,,productie ” a creativului cu aproape 25 e ani de publicitate  are loc astazi la capela Catedralei Sfantul Nicolae din Tulcea.

Cheil | Centrade isi intareste Creatia si Strategia cu trei noi Wonder Women - Denisa Armasu, Group Creative Director, Raisa Soare – Sendroiu, Group Creative, Miruna Baias, Strategy Head
  „Evenimentele extraordinare din ultimii ani, dar si cele prin care Europa trece acum in aceste zile dramatice, ne-au aratat ca oamenii buni cu simtul echipei sunt cei care fac diferenta, mai mult decat orice alt factor, iar aceasta observatie este perfect relevanta si pentru...

Propaganda cauta copywriter. ,,CV fara portofoliu nu citim”. P.
T rimite-ne un CV + portofoliu la  hr@propaganda.ro
Schimbare la varful Oxygen. Adina Trandaf, noul Managing Director al agentiei fondate de Tereza Tranakas
Noul executiv al agentiei fondate de Tereza Tranakas este responsabil cu gestionarea activitatilor operationale, implementarea viziunii strategice si atingerea obiectivelor de business, urmand sa coordoneze echipa agentiei, formata din aproape 60 de angajati.
Starea de bine incepe cu tine! Profi lanseaza un help-line gratuit pentru angajatii sai
  Diana Stoica, Director de Resurse Umane Profi: “Schimbarea si teama pentru propria viata sunt printre cei mai puternici factori de stres si anxietate, iar cum pandemia de Covid-19 ne afecteaza pe toti, efectele ei asupra sanatatii emotionale nu trebuie neglijate.”
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »