Prezent in Romania cu Unibet si Vlad Cazino, Kindred Group este in topul celor mai doriti angajatori de tinerii din domeniul tehnologiei in Suedia
  Potrivit cercetarii, Kindred Group s-a clasat pe locul 5 din 173. Sondajul a fost realizat intre mai si iulie 2022, iar rezultatul bun obtinut de Kindred vine sa arate imaginea excelenta pe care o are in numeroase colturi ale lumii.

Surse AdPlayers: Mutare la varful Vodafone. Ruxandra Rau, Director Brand & Marketing Communication
  Potrivit informatiilor AdPlayers, neconfirmate de oficialii de comunicare, din 1 Noiembrie Ruxandra Rau se alatura echipei Vodafone Romania in functia de Director Brand & Marketing Commmunication.

Din 1998 in Creatie si Productie AV in publicitate, Liviu Efrimov (55 de ani) pleaca la ultima filmare de pe Pamant
  Ultima ,,productie ” a creativului cu aproape 25 e ani de publicitate  are loc astazi la capela Catedralei Sfantul Nicolae din Tulcea.

  „Evenimentele extraordinare din ultimii ani, dar si cele prin care Europa trece acum in aceste zile dramatice, ne-au aratat ca oamenii buni cu simtul echipei sunt cei care fac diferenta, mai mult decat orice alt factor, iar aceasta observatie este perfect relevanta si pentru industria de comunicare”, concluzioneaza Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade.
T rimite-ne un CV + portofoliu la  hr@propaganda.ro
Schimbare la varful Oxygen. Adina Trandaf, noul Managing Director al agentiei fondate de Tereza Tranakas
Noul executiv al agentiei fondate de Tereza Tranakas este responsabil cu gestionarea activitatilor operationale, implementarea viziunii strategice si atingerea obiectivelor de business, urmand sa coordoneze echipa agentiei, formata din aproape 60 de angajati.
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »