Cannes Lions 2017 este despre o lume a tuturor. De la Cannes, Mirela Podea, The Alternative School
In timp ce creativii din tari pline de soare se chinuie sa-i vanda clientului idei aleatoare cu iz de premiu, trendul de la Cannes a capatat o cu totul alta dimensiune. Atat de specifice, incat stai sa te intrebi daca nu cumva odata cu manualul de brand au primit si cateva campanii gata de...

Comisia Europeana organizeaza in Romania Gala Premiilor de Excelenta in Siguranta Rutiera
 Pentru prima data in Romania, Gala Premiilor de Excelenta in Siguranta Rutiera va avea loc luni, 26 iunie, la Bucuresti.

Tudor-Constantin Neagu a castigat competitia The Alternative School pentru Roger Hatchuel Academy
 Tudor-Constantin Neagu va reprezenta Romania la Roger Hatchuel Academy, in urma competitiei dedicate de la The Alternative School, anunta reprezentantii de comunicare ai scolii.

Mihai Trandafir, Managing Director UM Romania, in juriul de shortlist pentru media al Cannes Lions
 Mihai Trandafir, Managing Director UM Romania, a fost selectat pentru a reprezenta Romania in juriul de shortlist pentru media al Cannes Lions, editia 2017.
London International Awards extinde perioada de inscriere la 30 iunie
 In prezent, LIA recunoaste si onoreaza creativitatea in 19 domenii de manifestare diferite: Ambient, Billboard, Branded Entertainment, Design, Digital, Health & Pharma, Integration, Music & Sound, Music Video, Non-Traditional, Package Design, Poster, Print, Production & Post-Production, Radio & Audio, Social Influencers, The NEW, TV/Cinema/Online Film and Verbal Identity.
Peste 100 milioane de oameni impresionati de o campanie outdoor pentru persoane lipsite de vedere.
 Cele mai bune reclame „Food and Beverage” pe scena FAB Awards de la Londra. BBDO New York, Leo Burnett, AMV BBDO si JWT Londra dar si alte agentii cu state grele in creativitatea mondiala au urcat pe scena FAB Awards din Regatul Unit.
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »