Viata de dupa Colectiv, documentar la Digi24.
Vineri, 21 Octombrie 2016Documentarul "Un an. Un minut si o secunda" va fi difuzat la Digi 24 marti, 25 octombrie, de la ora 21.00 apoi va putea fi din nou vizionat la exact un an de la tragicul eveniment pe 30 octombrie, de la ora 22.00.

adplayers. info

La un an de la tragedia care a omorat 64 de tineri si a ranit alte cateva sute, Digi24 va prezinta lupta suprevietuitorilor indendiului din clubul Colectiv pentru o viata normala. Documentarul „Un an. Un minut si o secunda”, o productie Romania furata surprinde momente din viata actuala a unora dintre cei care se aflau in clubul Colectiv in noaptea de 30 octombrie 2015.

Intr-un periplu intre Bucuresti si Bruxelles, reporterii nostri au fost parte din viata de zi cu zi a celor care isi cauta un drum nou in viata, si-l continua pe cel de dinainte de tragedie sau sunt inca sub tratament si supraveghere la Bruxelles.

Timp de o ora, descoperim sapte povesti impresionante ale unor oameni care fac tot posibilul, in fiecare zi, sa-si dea dreptul la o viata normala, cu trairile, nemultumirile, sperantele, revoltele si amintirile lor. Tedy, Silviu, Marian, Nelu, Adina, Andreea si Raluca sunt cei care au acceptat sa arate Romaniei cat de adinci sunt inca ranile fizice si psihice pe care focul le-a tatuat in sufletul si pe pielea lor.

Echipa care a lucrat zi si noapte la documentarul „Un an. Un minut si o secunda” si ne-a facut cunoscute povestile supravietuitorilor este formata din: Madalina Chitu (reporter), Maria Racovitean (imagine); Mihai Dragolea (montaj); Oana Despa (realizator).

Productia Digi24 va fi difuzata in premiera marti, 25 octombrie, de la ora 21.00 apoi va putea fi din nou vizionata la exact un an de la tragicul eveniment pe 30 octombrie, de la ora 22.00.

Digi24 este un canal liber la retransmisie. In martie 2014 a intrat, in urma unei decizii a CNA,  in grila must carry. Astfel, Digi24 poate fi urmarit de catre toti abonatii la serviciul Digi TV de la RCS & RDS, dar si in grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu din Romania. In reteaua Telekom se afla in grila pe pozitia 742 in cadrul serviciului IPTV si la NextGen in grila digitala pe 275. Abonatii UPC pot urmari programele postului de stiri Digi24, pe pozitia 809.

 Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: