News.ro si mediaTRUST vand integrat servicii de agentie de stiri si monitorizare
Joi, 04 August 2016


adplayers.info

Agentia de presa News.ro a semnat un contract de parteneriat cu agentia de monitorizare mediaTRUST, prin care cele doua institutii vor colabora pentru a oferi abonatilor servicii integrate. Potrivit reprezentantilor de comunicare, prin intermediul parteneriatului, cele doua agentii isi propun sa raspunda nevoilor clientilor de a avea, in acelasi pachet, atat servicii de calitate specifice agentiei de presa, precum fluxuri de stiri pe toate domeniile, comunicate si fotografie de presa, cat si servicii complete de monitorizare: internet, social media, presa scrisa, radio si TV.

”Inca de la lansare, am ascultat ceea ce doresc clientii nostri si tinem cont de solicitarile lor. Parteneriatul cu mediaTRUST vine ca parte a strategiei noastre de a oferi pachete complete si complexe de servicii, si de a ne mari portofoliul de clienti corporate si institutionali. Calitatea acestor servicii este elementul diferentiator pe o piata competitiva pe care ne impunem deja si in care vom continua sa impunem standarde inalte”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu.

”Suntem incantati de noua colaborare cu News.ro, agentie de presa ale carei standarde inalte si obiective corespund cu cele ale mediaTRUST. Dorim ca impreuna sa oferim clientilor un pachet de servicii premium complet, care sa raspunda pe deplin cerintelor acestora”, a adaugat si directorul general al mediaTRUST, Bogdan Apostol.

 Agentia de monitorizaremediaTRUST Romania, parte a Institute of Media Monitoring (IMM) din Polonia, ofera clientilor sai acces la informatiile aparute zilnic in mass media (presa scrisa, online, radio si TV) din Romania. Din 2004 este membra a organizatiei internationale de elita FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d'Extraits de Presse), iar in 2014 a devenit membra BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMA (Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor).

Mai mult in Media, 


PUBLICITATE: