ProFM lanseaza campania de imagine ''Esti bine cu ProFM'' si noul site al postului
Joi, 13 Aprilie 2017


“Esti bine cu ProFM” este conceputa si implementata de o echipa de creatie formata de Andrei Fodolica (creative - fodolica.ro), Nicolae Burca (ginphoto.ro- fotograf) si o echipa ProFM din care au facut parte  Alexandra Neagoie, Ramona Simon, Daniel Iorga si Marius Dobre. 

adplayers. info

La 24 de ani pe piata de media, ProFM lanseaza campania de imagine “Esti bine cu ProFM”, pozitionandu-se drept statia distractiei “made in Romania”, pentru ca echipa postului de radio a cantat romaneste, s-a distrat ca la noi acasa si a trait alaturi de ascultatorii romani.



Tot de la muzica porneste si noua campanie de imagine care, potrivit autorilor, pleaca de la un insight simplu dar neglijat: Muzica care iti place iti schimba mood-ul in bine. „Muzica iti porneste buna dispozitie si te ajuta sa ignori relele ”citadine” care ti se intampla”, spun autorii campaniei care mai recomanda „sa mai pui pauza la contabilizarea acestor rele”.

“Esti bine cu ProFM” este conceputa si implementata de o echipa de creatie formata de Andrei Fodolica (creative - fodolica.ro), Nicolae Burca (ginphoto.ro- fotograf) si o echipa ProFM din care au facut parte  Alexandra Neagoie, Ramona Simon, Daniel Iorga si Marius Dobre.

Cu o experienta de 13 ani in publicitate, Andrei Fodolica (foto, sursa facebook) a mai lucrat pentru mai multi clienti din portofoliul agentiilor Brands & Bears (2004-2005), McCann Erickson (2005-2010), Publicis (2010-2012) si Hyperactive (2012-2013)

Primele doua executii ale campaniei, „autobuzul’ si  „biciclistul”, vor fi expuse in Bucuresti pe OOH, tranzit si digital.  Odata cu lansarea campaniei dar si pentru aniversarea a 24 de ani de ProFM in Romania, postul de radio a relansat si site-ului www.ProFM.ro, locul in care radioul reuneste momente unice on-air, dar si exclusivitati video, fun si muzica noua. 

Potrivit reprezentantilor de comunicare, noul site al postului de radio vine cu o noua prezentare grafica, dar si cu o noua structura de continut, iar noul design exprima mai bine personalitatea actuala a brandului ProFM, cu o interfata fiind simpla, clara si usor de utilizat.

Radio ProFM face parte din trustul Digi detinut de compania RCS & RDS. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv si 4 posturi de radio: Pro FM, Digi FM, MUSIC FM si DANCE FM.

Mai mult in Media, Radio


PUBLICITATE: