Detinatorul francizei Financial Times face "Legile Afacerilor" pe TVR2
TV, TVR
Marti, 16 August 2016

Realizata si prezentata de Andrei Cristea (foto)  emisiunea va fi difuzata din 22 august, in fiecare luni, de la ora 22.30 si este produsa de Innovative Lawyers, detinatorul francizei FT, care promite telespectatorilor TVR2 cele mai noi evolutii economice din tara si de peste hotare, dar si opinii si analize de business.

adplayers.info

TVR 2 lanseaza "Legile Afacerilor"- program de business realizat de compania care detine prima franciza "Financial Times" acordata Romaniei, anunta reprtezentantii de relatii publice ai postului public.

Realizata si prezentata de Andrei Cristea - din 22 august, in fiecare luni, de la ora 22.30, emisiunea este produsa de Innovative Lawyers, detinatorul francizei FT, care promite telespectatorilor TVR2 cele mai noi evolutii economice din tara si de peste hotare, dar si opinii si analize de business.

Printre invitatii in studio vizati de programul de televiziune se numara lideri care au demonstrat competente si leadership in afaceri, avocatura, comert, energie, infrastructura, IT, real-estate, dar si avocati, consultanti, reprezentanti ai autoritatilor statului.

Programul de la TVR 2 mai promite acces la fluxurile de business ale Financial Times si Bloomberg, cu cel mai mare grad de relevanta pe piata de business – informatii in timp real din finantele internationale.

Realizatorul si gazda emisiunii "Legile Afacerilor" este Andrei Cristea, licentiat in Jurnalism si detinatorul unui master in comunicare, cu experienta in televiziune (producator de stiri, mai apoi moderator) si in managementul de televiziune.

Emisiunea "Legile Afacerilor", marca inregistrata a companiei care detine franciza Financial Times - Innovative Lawyers pe Romania, mai este cunoscuta telespectatorilor care au urmarit-o de-a lungul a aproape 5 ani la posturl de televiziune Money Channel dar si publicului care a vizualizat-o in mediul online.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: