Rezultatele cautarii dupa : "2014"
Ordonare dupa: data / relevanta  
« 3 4 5 6 7 »
Doua specialiste cu expertiza de 23 ani, respectiv 13 ani, in comunicare TV, lanseaza agentie de PR
Marti, 25 Iulie 2017
Camelia Cavadia si Alina Sin, doua specialiste in comunicare Tv cu expertiza de 23 ani, respectiv 13 ani de cand lucreaza si impreuna, lanseaza agentia de relatii publice si comunicare Fabrica de PR.
Fonduri Europene de 4,42 mln euro prin POR pentru competitivitate si promovarea antreprenoriatului
Luni, 17 Iulie 2017
Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a semnat 28 de contracte de finantare in cadrul apelului de proiecte nr. POR 2016/2/2.1.A, Axa prioritara 2 - Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de...
Investitie Coca-Cola de 7 milioane de euro in fabrica de la Timisoara. Ambasadorul SUA, la inaugurare.
Luni, 03 Iulie 2017
"Coca-Cola, unul dintre cele mai relevante branduri americane, sustine crearea de noi locuri de munca pe piata romaneasca si continua sa sprijine comunitatile in care opereaza prin intermediul programelor de responsabilitate sociala.”, a declarat Hans G. Klemm, Ambasadorul SUA, in cadrul evenimentului.
Frantuzoaica Murielle Lorilloux, fosta CEO Vodacom Congo, este noul CEO al Vodafone Romania
Vineri, 30 Iunie 2017
 Ea il va inlocui pe Ravinder Takkar, care va prelua functia de Presedinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development, rol in care va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone in India si de dezvoltarea business-ului in regiunea Africa, Orientul Mijlociu si Asia Pacific (AMAP).
Dorna aduce #NaturaUndeNuTeAstepti cu MRM, McCann Bucharest, McCann PR si UM
Miercuri, 28 Iunie 2017
 Potrivit autorilor, noua campanie este comunicata printr-o serie de activari surprinzatoare, folosind un mix integrat de canale: TV, panotaj stradal, digital si PR. 
Castigatorii concursului  de creativitate Proiecte de 10 la 10 ani in UE. Vacanta de trei zile la Bruxelles.
Vineri, 26 Mai 2017
Adresata studentilor de la diverse facultati, competitia dedicata creativitatii a fost organizata in luna mai cu ocazia Zilei Europei si s-a inscris in campania lansata de Comisia Europeana, „Europe in My Region"
Fonduri Europene in Sanatate. Rovana Plumb anunta finantari de proiecte in domeniul medical
Miercuri, 05 Aprilie 2017
 ”Calitatea vietii tinerilor cu afectiuni cardio-vasculare si a bolnavilor de diabet se va imbunatati semnificativ cu ajutorul a doua proiecte cu o valoare totala de 2,5 milioane euro propuse pentru finantare din Mecanismul Financiar SEE 2014-2021 de Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti”, a declarat Rovana Plumb, ministru delegat pentru Fonduri Europene.
Sportivii cu Sindrom Down aflati in recuperare, la  The XIX Beverwijk G-Judo Tournament 2017
Joi, 30 Martie 2017
 In anul 2016, sportivii Judoka Bears din Riomania, echipa fondata de Asociatiei Down Bucuresti, care foloseste judo adaptat ca terapie de recuperare fizica a persoanelor cu Sindrom Down, au castigat la competitiile europene, o medalie de aur, patru de argint si sapte de bronz si sunt hotarati ca in 2017 sa aibe rezultate mai bune.
 Brandient castiga Graphis Platinum pentru designul de identitate romanesc Tinmar
Miercuri, 08 Martie 2017
 La aceeasi competitie Graphis (Logo Design 9), designul Brandient a fost remarcat si cu un Graphis Merit pentru logoul Team Romania, conceptualizat pentru Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.
Tara, tara, vrem freelanceri. 1,6 Milioane in Romania. Hub exclusiv pentru industriile creative la Bucuresti.
Luni, 06 Martie 2017
Initiat de Asociatia Freelancerilor cu sprijinul Telekom Romania si Banca Transilvania, Talent Garden Bucuresti este situat la parterul Palatului Universul de pe strada Ion Brezoianu  iar accesul se face pe baza de abonamente
Ogilvy Worldwide se schimba din temelii. Ogilvy SUA da semnalul Client Centric in reteaua Ogilvy: One brand, one P&L, new leadership.
Miercuri, 01 Martie 2017
Intr-o comunicare oficiala recenta, numarul 1 in agentia americana, Lou Aversano, CEO, Ogilvy USA a anuntat noua structura  a gigantului de publicitate din Statele Unite ale Americii, devenita astfel si prima piata pe care vor avea loc schimbarile la nivel mondial, incepand cu luna aprilie 2017.
Nokia relanseaza legendarul 3310, sub design 2017. Marketing pentru nostalgici, dar si noilor telefoane.
Marti, 28 Februarie 2017
Noul model 3310 reeditat in 2017 va costa in jur de 50 de dolari (USD) si este asteptat sa recheme nostalgicii marcii, intr-o actiune ce are ca obiectiv, potrivit analistilor de marketing si comunicare, relansarea noilor telefoane Nokia cu tehnologie Android, modele care vor beneficia desemenea de noi functionalitati, inclusiv integrarea cu sistemul de operare Google.
Bugetul de comunicare Philips TV pentru Europa, la Weber Shandwick. In Romania, la McCann PR.
Luni, 09 Ianuarie 2017
 TP Vision a desemnat Weber Shandwick ca agentie de lifestyle PR si social media in Europa, pentru brandul licentiat Philips TV.
Agerpres raporteaza o crestere a veniturilor cu aproape 4,4%. AdPlayersREPORT 2017
Joi, 05 Ianuarie 2017
 Cresterea veniturilor reprezinta o urmare fireasca a evolutiei Agerpres, dupa cresterea vizibilitatii continutului. Astfel, in aceeasi perioada, numarul de vizualizari a crescut cu 21,3% iar numarul vizitatorilor unici a crescut cu 24,5% de la 40k la 50k.
Fost redactor sef adjunct si 15 ani la Ziarul Financiar, Razvan Voican a plecat dintre noi.
Vineri, 18 Noiembrie 2016
 Fost redactor sef adjunct la Ziarul Financiar pana in anul 2014, publicatie unde a scris timp de 15 ani, Razvan Voican nu mai poate ciocni un pahar la aniversarea de 18 ani a cotidianului de afaceri aparut pe piata in luna noiembrie 1998
3 din 4, norocoase. A treia oara in patru ani McCann Worldgroup este Reteaua Anului la Golden Drum
Luni, 24 Octombrie 2016
 Titlul de "Agency Network Of The Year" a fost castigat pentru a treia oara in patru ani de participare la Festivalul Golden Drum 2016
 Viata de dupa Colectiv, documentar la Digi24.
Vineri, 21 Octombrie 2016
Documentarul "Un an. Un minut si o secunda" va fi difuzat la Digi 24 marti, 25 octombrie, de la ora 21.00 apoi va putea fi din nou vizionat la exact un an de la tragicul eveniment pe 30 octombrie, de la ora 22.00.
TVR va fi premiata la ONU pentru bune practici in angajarea persoanelor cu dizabilitati
Joi, 20 Octombrie 2016
 Emisiunea „Fara prejudecati” de la TVR Cluj va primi Premiul Global Recognition “Good Practices for Employees with Disability” din partea Secretariatului de Stat pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati din Brazilia.
Fonduri europene intre 450.000 si 1,3 mln. euro pentru Copiii mai intai – editia 2016
Marti, 18 Octombrie 2016
Cu scopul de reducere a numarului de copii institutionalizati, 
LPF vrea cresterea numarului de spectatori si clientilor de publicitate
Vineri, 14 Octombrie 2016
 Liga Profesionista de Fotbal isi propune, in noul sezon, sa creasca numarul suporterilor prezenti pe stadion si al companiilor interesate de comunicarea directa cu fanii fotbalului profesionist. 
« 3 4 5 6 7 »