Parteneriat Telekom - Samsung Romania si activari la UNTOLD 2017
Joi, 27 Iulie 2017

Parteneriat Telekom - Samsung Romania si principalele activari la UNTOLD 2017

Pe langa modelul Galaxy S8 care devine telefonul oficial Untold 2017, parteneriatul presupune o serie de activitati bazate pe tehnologie de ultima generatie, menite sa transforme festivalul intr-un punct de referinta al industriei divertismentului.

Adplayers.info

Telekom si Samsung Electronics Romania au anuntat parteneriatul din cadrul festivalului UNTOLD 2017, care presupune o serie de activitati bazate pe tehnologie de ultima generatie, menite sa transforme festivalul intr-un punct de referinta al industriei divertismentului. In plus, cel mai asteptat telefon al anului, Samsung Galaxy S8, devine telefonul oficial UNTOLD 2017.

„Credem in puterea tehnologiei de a amplifica magia evenimentului UNTOLD si, impreuna cu partenerii nostri de la Samsung, ne propunem ca anul acesta, dincolo de atmosfera incendiara oferita de artisti si de surprizele pregatite de Telekom in zona de relaxare si pe scena Galaxy by Telekom, sa oferim publicului oportunitatea de a testa tehnologiile de ultima generatie, toate acestea promitand o experienta inedita de festival”, a declarat Ruxandra Rau, Director Brand & Communication Strategy, Telekom Romania.

De la senzatiile tari oferite de surfing si sarit cu parasuta prin intermediul tehnologiei VR, la evadarea dintr-un Escape Room sau la optiunea fotografiilor infinite in camera oglinzilor si o zona de relaxare, parteneriatul Telekom-Samsung va oferi participantilor experiente unice.    

„Tehnologia devine anul acesta, la UNTOLD, poarta de acces catre o serie de noi experiente inedite. Tocmai de aceea ne propunem sa amplificam bucuria festivalului Untold in oricare dintre zonele Samsung & Telekom unde se poate interactiona cu camera Gear 360, cu smartphone-ul Samsung Galaxy S8 sau cu casca de realitate virtuala Gear VR. Pentru cei care sunt pentru prima data la un festival precum UNTOLD, vom avea un workshop de fotografie prin care sa ii asiguram ca vor putea avea cele mai bune fotografii in fata scenei. Ii invitam pe cei care participa la UNTOLD sa urmareasca pagina de Facebook Samsung Romania pentru a fi la curent cu toate surprizele pe care le pregatim”, a declarat Simona Panait, Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, Samsung Electronics.

Anul acesta, pe langa cele doua zone Telekom, scena Galaxy by Telekom si zona de relaxare Telekom, participantii la festivalul UNTOLD se vor putea bucura de un spatiu dedicat tehnologiei VR - Domul Telekom powered by Samsung, din zona Candy Land.

In zona de relaxare Telekom, cei prezenti isi vor putea incarca bateriile telefoanelor sau tabletelor si vor beneficia de Wi-Fi gratuit de la Telekom si de un portal interactiv cu informatii despre concursurile si surprizele pregatite de companie in cele patru zile de festival.

Potrviti reprezentantilor de comunicare, capacitatea retelei mobile Telekom a fost marita anul acesta de peste patru ori in zona unde se va desfasura festivalul, pentru a sustine simultan zecile de mii de conexiuni de voce si date. De asemenea, fanii UNTOLD 2017 vor avea sansa de a castiga telefoane Samsung Galaxy S8, pe langa alte surprize si activari inedite.

Incepand din luna iunie, mai anunta oficialii companiei, Telekom pune la dispozitia clientilor sai cele mai noi piese ale artistilor din line-up-ul Untold 2017, in aplicatia Untold - sectiunea dedicata Telekom Radio Untold 2017 Reveal. Totodata, toti clientii persoane fizice cu servicii mobile de la Telekom Romania, care vor merge la festivalul de muzica Untold, vor beneficia de 100 GB bonus trafic de date. Pentru activarea bonusului, atat clientii prepaid, cat si cei postpaid, trebuie sa isi valideze biletul Untold pe www.netliberare.ro. Bonusul de 100 GB se poate activa pana in 6 august 2017 si este disponibil timp de 60 de zile de la activare.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata locala din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania. Telekom este un brand apartinand Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate, cu peste 156 de milioane de clienti pe segmentul de telefonie mobila, 29 de milioane de clienti pe segmentul de telefonie fixa si peste 18 milioane de clienti pe segmentul internet (la 31 Decembrie 2015).

Deutsche Telekom este prezent in peste 50 de tari si are aproximativ 225,000 de angajati in toata lumea.

 


PUBLICITATE: