Schimbare la varf in grupul condus de Felix Tataru. Cristiana Belodan ii urmeaza Andreei Nemens la conducerea GMP Advertising
Marti, 19 Septembrie 2017

Schimbare la varful grupului condus de Felix Tataru. Cristiana Belodan ii urmeaza Andreei Nemens la conducerea GMP Advertising. Credit. GMP / PR

Belodan preia functia de Executive Director la GMP Advertising, dupa ce Nemens a ales la sfarsitul lunii iunie o cariera in afara industriei de publicitate.

Adplayers. info

Cu o experienta de peste 11 ani in comunicare, din care cinci in functia de Client Service Director in GMP Advertising, Cristiana Belodan este incepand din septembrie, directorul executiv al agentiei, potrivit reprezentantilor de comunicare ai agentiei. Belodan ii urmeaza Andreei Nemens la conducerea GMP Advertising, dupa ce aceasta din urma a ales la sfarsitul lunii iunie o cariera in afara industriei de publicitate.

Conform comunicarii agentiei, noul director executiv GMP Advertising va coordona activitatea operationala a agentiei - departamentele de client service, creatie, strategie, productie si design & branding, alaturi de Felix Tataru, fondatorul GMP Advertising, care va asigura top managementul agentiei.

“In cei sase ani de cand s-a alaturat echipei GMP, Cristiana a stimulat o stare spirit care potenteaza creativitatea si inspira clientii si colegii. Ma bucur sa facem acest anunt chiar de ziua ei. La multi ani inspirati, Cristiana!”, a spus Felix Tataru, directorul general GMP Advertising si Presedintele GMP Group despre numirea noului executiv.

Potrivit reprezentantilor GMP, in calitate de Client Service Director, Cristiana Belodan s-a remarcat prin modul creativ prin care a reusit sa coordoneze echipa care a obtinut rezultate importante pentru brandurile pe care a lucrat. Printre proiectele de succes la care a lucrat se numara mentinerea brandului Timisoreana ca lider pe piata in ultimii zece ani, lansarea Telekom din 2015 si a contribuit la ascensiunea Ciucas de pe locul 8 pe locul 2 in topul berilor din Romania.

Experienta noului director executiv GMP include lucrul pe conturi precum: Romtelecom, Telekom, Timisoreana, Ciucas,  Arctic, Volkswagen, Omniasig, A&D Pharma (Evital, Revigrip Sinus), Federatia Romana de Fotbal, Coca-Cola, Rompetrol.

GMP Advertising face parte din GMP Group, alaturi de WEBSTYLER, GMP PR, Point Public Affairs, GO Studio si Chapter 4. Agentia de publicitate are in portofoliul actual de clienti branduri precum: Timisoreana, Ciucas, Itsy Bitsy, Rompetrol, Cris-Tim, Azur, City Grill, Grundig, Hochland, Patria Bank, Pizza Edenia, Puffies. Din februarie 2014, GMP Advertising reprezinta in Romania reteaua independenta germana Jung von Matt. 


PUBLICITATE: