Tara, tara, vrem freelanceri. 1,6 Milioane in Romania. Hub exclusiv pentru industriile creative la Bucuresti.
Luni, 06 Martie 2017

Initiat de Asociatia Freelancerilor cu sprijinul Telekom Romania si Banca Transilvania, Talent Garden Bucuresti este situat la parterul Palatului Universul de pe strada Ion Brezoianu  iar accesul se face pe baza de abonamente

adplayers. Iulian Toma

 Initiat de Asociatia Freelancerilor si realizat in parteneriat cu reteaua internationala de hub-uri Talent Garden cu sprijinul Telekom Romania si Banca Transilvania, TALENT GARDEN Bucuresti (TAG Bucharest) se vrea primul spatiu de co-working dedicat exclusiv industriilor creative.

Cu acces pe baza de abonamente, hub-ul Talent Garden este situat pe Strada Ion Brezoianu la numarul 23-25, corp B, la parterul cunoscutului Palat Universul. Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 700 de mp, are o capacitate de 65 de locuri si beneficiaza de o sala pentru intalniri si o zona dedicata evenimentelor.

“Povestea Talent Garden in Romania a inceput in decembrie 2014 cand, in cadrul Asociatiei Freelancerilor, am pornit de la zero in aceasta aventura” a declarat Anca Rancea - Presedinte, Asociatia Freelancerilor si Managing Partner, Talent Garden Bucuresti. 

„De atunci si pana acum a urmat un dans continuu intre lucrarile de santier si cautarea de investitori. Acum, dupa mai bine de doi ani de zile, cu sprijinul multor prieteni si oameni de afaceri care au avut incredere in noi si carora le multumesc inca o data, cu mult efort si o investitie de peste 140.000 euro, ideea a devenit realitate”.

1,6 milioane de freelanceri in Romania

“ In Romania sunt peste 1,6 milioane de freelanceri, dintre care 230.000 sunt specialisti IT, iar aproape 50% dintre acestia au mai putin de 35 de ani”, spune Davide Dattoli, CEO si Co-Founder al retelei internationale Talent Garden. „Talent Garden Bucuresti este un loc molipsitor, in care profesionistii din industriile creative pot gasi cea mai buna metoda de lucru, cu ajutorul celor mai bune instrumente de lucru. Prin acest nou spatiu, ne extindem prezenta in Europa, reunind peste 1.500 antreprenori, preponderent din domeniul digital, in cele 18 campusuri. “

“Intr-o lume puternic digitalizata, inovatia este elementul cheie pentru a evolua. Suntem sustinatori activi ai comunitatii start-up-urilor, credem in oamenii cu idei, care vor avea un rol important in conturarea societatii de maine”, a spus Ruxandra Voda, Director Comunicare al grupului de companii Telekom Romania.

“Ne-am alaturat acestei initiative tocmai pentru ca echipa BT crede foarte mult in ea. Este inca o cale prin care sustinem industriile creative din Romania. Prin ceea ce ofera Banca Transilvania, dar si prin BT Mic – compania care ajuta afacerile mici sa creasca, recent lansata – dorim sa contribuim la dezvoltarea unei comunitati care combina calitatile artistice cu cele antreprenoriale“ afirma Sergiu Mircea, Director Marketing & Comunicare, Banca Transilvania.

Talent Garden Bucuresti este deschis membrilor sai 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, accesul in hub fiind pe baza de cartela. Receptia hub-ului este deschisa zilnic, cu exceptia zilelor de sambata si duminica si a sarbatorilor legale, in intervalul orar: 09:00 - 18:00.

 Mai mult in BusinessAntreprenoriat,


PUBLICITATE: