Nokia relanseaza legendarul 3310, sub design 2017. Marketing pentru nostalgici, dar si noilor telefoane.
Marti, 28 Februarie 2017

Nokia 3310. Credit: Nokia Mobile, YouTube

adplayers. Iulian Toma

Nokia isi relanseaza legendarul 3310, din anii 2000, cu un design si functionalitati 2017. Intr-o mutare catalogata de presa de marketing cel putin curajoasa, lansarea este anuntata pentru al doilea trimestru a acestui an, insa noul model este prezentat deja in spatiul digital.

Noul model Nokia 3310 al anului 2017 va putea fi urmarit pe viu la  Mobile World Congress in Barcelona, Spania, eveniment unde peste 100.000 de iubitori de tehnologie  sunt asteptati sa descopere noutatile producatorilor de echipamente din domeniul tehnologiei mobile.



Noul model 3310 reeditat in 2017 va costa in jur de 50 de dolari (USD) si este asteptat sa recheme nostalgicii marcii, intr-o actiune ce are ca obiectiv, potrivit analistilor de marketing si comunicare, relansarea noilor telefoane Nokia cu tehnologie Android, modele care vor beneficia desemenea de noi functionalitati, inclusiv integrarea cu sistemul de operare Google. Si nu este putin asteptat - in doar doua zile de la publicare, videoclipul noului telefon are peste 3 Milioane de vizualizari.

Iconicul 3310 al anilor 2000, cu o fiabilitate si standarde de rezitenta ridicate, a facut in epoca un model economic Nokia vandut in peste 120 de Milioane de unitati - o performanta notabila pentru acea vreme. Noul model 3310 cu functionalitati  2017 spera sa atraga nostalgicii cu cu cele 22 de ore de functionare, 32 GB memorie, facilitati MP3, camera de 2 Megapixeli si culori pentru toate gusturile: de la rosu, galben, gri, la negru si albastru.

Altadata unul dintre cei mai mari producatori de telefoane, Nokia si-a vandut in 2014 productia de telefoane companiei  Microsoft, in una din cele mai mari tranzactii in industria de IT : 7,2 Miliarde USD, pastrand unele drepturi de branding si distributie ale marcii dupa efectuarea tranzactiei. In 2016, Microsoft a vandut productia de telefoane companiei HMD, in mare parte formata din fostii angajati Nokia, comopanie cu care proprietarii marcii Nokia impart astazi atat costurile cat si beneficiile productiei si vanzarii noilor modele.

Mai mult in Conturi, Lansari, NokiaMobile Marketing,


PUBLICITATE: