Rezultatele cautarii dupa : "politica"
Ordonare dupa: data / relevanta  
« 1 2 3 4 5 »
The HUB Partners, prima agentie integrata de direct communication, angajeaza Account Manager si Senior Account Manager (P)
Joi, 31 August 2017
The HUB Partners, prima agentie integrata de direct communication, angajeaza Account Manager si Senior Account Manager.  Clientul este mare, strategic, inovativ si plin de provocari (din acelea pozitive). Citeste mai multe despre ce cautam mai jos, iar despre noi aici:...
Gunoiul plimbat sute de kilometri si gropile neconforme, urmarite de peste 1 din 6 romani din publicul comercial la Pro TV. 17,6% cota de piata.
Marti, 06 Iunie 2017
 Reportajul ancheta privind problemele ridicate de ridicarea gunoiului si gropile neconforme cu legislatia europeana a incheiat cel de-al 18-lea sezon la Romania, te iubesc!
Managementul in comunicarea strategica. ''Planifici, organizezi, transmiti mesajul si apoi urmaresti rezultatele obtinute'' Alexandru Giboi, Agerpres
Sambata, 06 Mai 2017
  „Cele doua elemente de baza ale comunicarii strategice sunt cunoasterea publicului tinta si adaptarea mesajului in concordanta” a mai spus seful Agerpres la summit-ul „Good Governance”, organizat de think-tank-ul Strategikon. 
Pancarde pe banii ei si timpul lor. Prietenii m-au rugat, sa aiba cu ce protesta Ioana Isopescu
Miercuri, 08 Februarie 2017
 Lucreaza cu hartii si cartoane frumoase si iubeste tipografia. Ce nu ii place este sa recicleze hartii si cartoane de calitate care ii prisosesc, dar cu care pot face lucruri mai bune. Din astfel de prisoase a scos o vreme chiar si o revista de cultura urbana. A oprit-o cand nu a mai avut prisoase.
Fostul Goldbach Audience si Arbo Interactive Calin Rotarus va prelua conducerea Tailwind Romania
Vineri, 27 Ianuarie 2017
 Rotarus va conduce din pozitia de General Manager afacerea companiei regionale specializata in solutii tehnologice si publicitate de tip programatic, parte a TDG - ThinkDigital Group
Vlad Ruta despre afisajul publicitar din Romania: Mii de panouri pe domeniul public pentru care nu se plateste nimic!
Joi, 05 Ianuarie 2017
Cu aproape 25 de ani de expertiza pe piata de publicitate, fondatorului grupului Spectacular si fostul manager al diviziei de outdoor NewsCorp  intre anii 1999-2003apartinand magnatului american Rupert Murdoch, Vlad Ruta -  cel mai mare platitor de media catre proprietarii locatiilor si constructiilor pe...
Telekom Romania, Allianz-Tiriac, Dedeman si Skoda sustin Patinoarul Telekom Arena din Otopeni
Vineri, 09 Decembrie 2016
 Pe langa sponsori, Patinoarul Telekom Arena a beneficiat de o campanie media pro-bono, dezvoltata de McCann Worldgroup pe suport media oferit de patru companii media outdoor: Spectacular, Phoenix Media, Blitz TV si Mistic Media.
Mii de prisme publicitare ne omoara. Un om se zbate intre viata si moarte, lovit pe trecerea de pietoni.
Marti, 15 Noiembrie 2016
 Patru posturi de televiziune au difuzat stirea despre prisma de publicitate outdoor care a ras un om de pe o trecere de pietoni de la Iasi. Omul se zbate in coma sa revina printre noi, dar nimeni nu se sinchiseste sa demoleze astazi, a doua zi de la tragicul accident, astfel de constructii improvizate.
Cu cortul gol prin Piata Electorala.
Vineri, 04 Noiembrie 2016
 De la un obiect menit sa ajute in situatii de criza sau calamitati, cortul a devenit adapost electoral in care activisti de absolut toate orientarile si discursurile posibile se intalnesc ca la piata unde isi deschid tarabe unul langa altul. 
Cat de nesimtita poate fi publicitatea electorala ?
Joi, 29 Septembrie 2016
 Reclama ALDE in fata unui panou publicitar comercial
Pokemon Go down. A cazut de 10 ori intr-o luna. Poveste de dragoste sau joaca de-o vara?
Miercuri, 07 Septembrie 2016
Interesul pentru Pokemon Go a scazut de 10 ori intr-o luna de la lansare, arata o cercetare Quantum Data Science, compania de date si tehnologie apartinand The Group. Cercetarea a avut la baza monitorizarea a peste 600 de site-uri romanesti.
Grayling Romania alaturi de Tuca Zbarcea & Asociatii lanseaza Regulatory Radar
Vineri, 08 Iulie 2016
 Instrumentul digital ofera utilizatorilor posibilitatea sa caute, sa monitorizezesi sa urmareasca proiecte de lege si reglementari, din momentul initierii pana la adoptarea sau respingerea lor de catre institutiile de decizie: Parlamentul, Guvernul sau organismele guvernamentale, Comisia Europeana etc
Publicatie online de 70.000 Euro in media banateana, pressalert.ro vrea o felie si de la Bucuresti.
Miercuri, 06 Iulie 2016
Regia care vinde site-urile de autor scrise de Lucian Mandruta, Emma Zeicescu si Marina Almasan - Tarsago Romania, Digital Contact devine reprezentantul exclusiv de vanzari a publicitatii pe site-ul pressalert.ro incepand cu 1 iulie 2016.
A cincea companie de transport public global alege hartia reciclata pentru a salva resursele naturale
Joi, 23 Iunie 2016
Compania franceza RATP, al cincilea jucator ca marime la nivel global in transportul public, extinde angajamentul fata de mediu si in cazul serviciilor de comunicare, prin alegerea hartiei ecoresponsabile Cocoon extra-alb, hartie reciclata 100%  de la Antalis
Trump Zero Taxe. Filmul pe retele sociale, noua campanie electorala americana.
Miercuri, 22 Iunie 2016
 Intr-un film postat in social media de MoveOn, o miscare politica ce se pozitioneaza impotriva alegerii lui Donald Trump la Casa Alba, Senatoarea Elizabeth Warren il acuza pe miliardarul american ca, desi este proprietarul unor afaceri uriase, nu plateste taxe si colac peste pupaza, se mai si mandreste cu acest lucru.
Adolescentii stau 3 ore online. Socializare, filme si spatiu de invatare (50%)
Marti, 17 Mai 2016
Rezultatele cercetarii au fost prezentate in cadrul evenimentului “Universul adolescentilor 2.0: intre online si offline”, care a avut loc la SNSPA in luna mai 2016
Ruxandra Ion, interviu in exclusivitate in publicatia britanica de continut C21media
Miercuri, 11 Mai 2016
 Ruxandra Ion, consultantul pe zona de continut a recent lansatului post al Intact Media Group, Happy TV, a raspuns intrebarilor publicatii britanice C21media. Revista livreaza specialistilor de media informatii privind continutul secolului 21, strategie care a inspirat si numele publicatiei.
Hagi si crantanitul cipsurilor
Luni, 04 Aprilie 2016
 In anul de gratie 2016, stau si ma intreb de ce acesti vigilantes mioritici tac malc si nu iau atitudine vizavi de reclama la cipsuri in care Hagi apare alaturi de fi-su si de alti cativa copii.
 Ambasada SUA: “Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv sau necorespunzator pentru a proteja pe cineva.
Joi, 31 Martie 2016
 Ambasada SUA pentru Realitatea TV dupa votul din Parlament in cazul Sebastian Ghita:
Comertul si politica fac Legea Publicitatii Outdoor in Militari. Mesh-uri, cuburi si corturi la Lujerului.
Miercuri, 16 Martie 2016
 Marci precum Carrefour, Life-Med si un dezvoltator imobiliar nu au aflat ca Legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate a intrat deja in vigoare de la sfarsitul anului 2015
« 1 2 3 4 5 »