Fostul Goldbach Audience si Arbo Interactive Calin Rotarus va prelua conducerea Tailwind Romania
Vineri, 27 Ianuarie 2017


Calin Rotarus va conduce din pozitia de General Manager afacerea companiei regionale specializata in solutii tehnologice si publicitate de tip programatic, parte a TDG - ThinkDigital Group

adplayers. Iulian Toma

Fostul Goldbach Audience si Arbo Interactive, Calin Rotarus (foto) va prelua conducerea Tailwind Romania. Rotarus va conduce din pozitia de General Manager afacerea companiei regionale specializata in solutii tehnologice si publicitate de tip programatic, parte a TDG - ThinkDigital Group. El ocupa pozitia detinuta de Lucian Romascanu, care s-a despartit de companie in a doua jumatate a anului 2016, pentru a intra in politica.

Cu o experienta de 15 ani in digital, acumulata in companii precum Goldbach Audience si Arbo Interactive, de unde a plecat in 2013, Calin Rotarus a adunat aproape 20 ani de cariera in media si publicitate (din care 5 ani in functia de director general). In ultimii ani, Calin s-a dedicat antreprenorialului si a activat din postura de consultant independent.

„Am asistat „din teren” la evolutia domeniului digital de la stadiul de industrie incipienta la maturizarea la care asistam acum cand tehnologia si automatizarea tranzactiilor online schimba radical modul de lucru” afirma Calin Rotarus.

„Rolul nostru e sa ajutam atat producatorii locali de continut cat si agentiile de media si clientii lor sa fie tot mai competitivi in raport cu jucatorii globali. Cred ca revolutia tehnologica din comunicarea digitala care se petrece sub ochii nostri e o epopee care trebuie traita cat mai intens. Nu de alta, dar ne vor intreba nepotii nostri cum a fost”a mai spus noul director general Tailwind Romania.

TailWind prezinta si opereaza Project Agora, primul marketplace de tip programatic al publisherilor din CEE, Sud-Estul Europei si MENA. Cu birouri la Bucuresti, Atena, Dubai si Budapesta, compania este si partenerul regional al Appnexus in peste 30 de tari din regiune precum si reprezentantul exclusiv al ad-serverului Sizmek in zona. Grupul regional TDG, din care face parte TailWind, mai opereaza in Romania reteaua de media online ThinkDigital dar este si organizatorul festivalului ICEEfest.

Mai mult in Digital, Interactive, Programmatic


PUBLICITATE: