Publicatie online de 70.000 Euro in media banateana, pressalert.ro vrea o felie si de la Bucuresti.
Miercuri, 06 Iulie 2016

Publicatie premium online de 70.000 Euro in publicitate banateana, pressalert.ro vrea o felie si de la Bucuresti.

adplayers. Iulian Toma

Casa de vanzari online care vinde site-urile de autor scrise de Lucian Mandruta, Emma Zeicescu si Marina Almasan – regia Tarsago Romania, Digital Contact a fost desemnata reprezentantul exclusiv de vanzari a publicitatii pe site-ul pressalert.ro incepand cu 1 iulie 2016. Publicatia online de aproximativ 70.000 Euro pe an in publicitatea locala banateana, potrivit editorului, pressalert.ro vrea o felie din bugetele de media si de la Bucuresti.

"Principalul nostru obiectiv este sa ne intarim pozitia si sa atragem cat mai mult din resursele de publicitate ale clientilor importanti care au ca tinta vestul Romaniei” a declarat pentru adplayers Dragos Bota, redactorul sef si fondatorul pressalert.ro. „Continutul premium ne face increzatori ca impreuna cu cei de la Digital Contact vom reusi sa convingem agentiile de faptul ca dincolo de cifrele de audienta conteaza si mai mult informatia care este livrata alaturi de publicitate. Evident ne dorim sa depasim incasarile de pana acum, care s-au apropiat de 70.000 euro in ultimul an si sa dezvoltam acest proiect in urmatorii ani" .

Pressalert.ro a fost infiintat in 2010 de jurnalistul timisorean Dragos Bota si a devenit dintr-un site de autor unul dintre cele mai importante publicatii online din vestul Romaniei. Potrvit redactorului sef, continutul premium si investigatiile pressalert.ro i-au asigurat cresterea permanenta a traficului si a ajuns sa fie citat, de-a lungul timpului, in repetate randuri de media nationala. Investigatiile realizate de pressalert.ro au fost punctul de plecare a mai multor anchete penale, intr-unul dintre dosare existand deja o condamnare pentru un politician.

Conform editorului, de doi ani de zile, pressalert.ro este singura publicatie online din afara Bucurestiului care este in topul celor mai citate site-uri din Romania, top realizat de mediaTRUST. Pozitionat drept un canal premium de informatie digitala si avand un trafic ce depaseste 1.400.000 de vizualizari lunar (SATI), pressalert.ro acopera cele mai importante domenii, de la politica si administratie, pana la sport si distractie, si este singurul site care are o emisiune TV online, talk show-ul PRESSALERT LIVE.

 „Am colaborat in trecut cu PressAlert.ro pe anumite proiecte punctuale astfel ca acest pas este o confirmare a relatiei foarte bune pe care o avem. Parteneriatul nostru vizeaza eficientizarea utilizarii inventarului de reclama pe site si atingerea potentialului de valorificare a acestuia. PressAlert.ro este unul dintre putinele exemple de presa de calitate in Romania si de aceea consideram aceastacolaborare una speciala pentru noi” a declarat Claudiu Popa, Online Director Tarsago Romania – Digital Contact.\

Compania Tarsago Media Group este detinatorul exclusiv al licentei de operare a produselor, brandurilor, promotiilor si operatiilor Reader’sDigest in 5 tari (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Romania) oferind clientilor sai servicii complete de Direct Marketing, Digital Marketing si CustomPublishing Offline si Online.

Digital Contact, regia de online a Tarsago Media Group,  activeaza in Romania din 2015 si furnizeaza canale multiple de comunicare, segmentate pe domenii de interes si grupuri tinta specifice: banner display, e-mailing, social media, advertoriale, proiecte speciale. Regia reprezinta un numar de aproximativ 50 de site-uri cu un inventar total de peste 100 de milioane de afisari pe luna.

Portofoliul Tarsago Romania / Digital Contact (digitalcontact.ro)  :

www.didactic.ro  – cel mai important site educational din Romania (10 milioane de afisari medie lunara)

www.legestart.ro si www.lege5.ro  – principala sursa online de informatii legislative

www.flashscore.ro  – site-ul de livescoring cu cel mai mare trafic (peste 30 de milioane de afisari medie lunara)

www.mobile.de/ro  - versiunea romaneasca a cunoscutului portal auto german (12 milioane de afisari medie lunara)

www.devorbacutine.ro  – cel mai accesat blog conform trafic.ro (peste 4 milioane de afisari medie lunara)

www.pofta-buna.com si www.lalena.ro  – doua excelente bloguri de cooking

www.gadgetreport.ro  si www.digitalcitizen.ro   - doua site-uri de teste, review-uri si tutoriale pentru industria IT

Digital Contact reprezintasi site-urile de autor scrise de Lucian Mindruta (www.lucianmindruta.com ), Marina Almasan (www.femeide10.ro  ) sau Emma Zeicescu (www.emmazeicescu.ro  ).

Mai multe, pe site-ul regiei: www.digitalcontact.ro

Mai mult in Media, Interactive, Licitatii


PUBLICITATE: