Telekom Romania, Allianz-Tiriac, Dedeman si Skoda sustin Patinoarul Telekom Arena din Otopeni
Vineri, 09 Decembrie 2016


Pe langa sponsori, Patinoarul Telekom Arena a beneficiat de o campanie media pro-bono, dezvoltata de McCann Worldgroup pe suport media oferit de patru companii media outdoor: Spectacular, Phoenix Media, BlitzTV si Mistic Media.

adplayers. Iulian Toma

Construit la initiativa omului de afaceri Ion Țiriac, Patinoarul Telekom Arena, operat de Fundatia Ion Țiriac, a fost inaugurat miercuri, 7 decembrie 2016, in prezenta unor invitati de renume din lumea publica si sportiva.

3,6 milioane de euro, 4 863 mp si o capacitate de aproximativ 500 de locuri

Situat pe Strada Drumul Garii Odai (Otopeni), patinoarul Telekom Arena are o suprafata construita de 4 863 mp, o capacitate de aproximativ 500 de locuri, iar investitia totala in constructia sa s-a ridicat la aproape 4 milioane de Euro. 

La inaugurare au fost prezente numeroase personalitati, precum Simona Halep, Horia Tecau, Ilie Nastase, Mihai Leu, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipa, Andreea Raducan, Violeta Beclea-Szekely, Octavian Belu, Mariana Bitang, Sandra Izbasa, Bogdan Stelea, Marius Copil, Mihnea Costoiu, Bogdan Enoiu, Ambasadorul Canadei in Romania – Kevin Hamilton si Primarul orasului Otopeni – Silviu Constantin Gheorghe, dar si a circa 150 de elevi din orasul Otopeni.

Dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei (FIH), Patinoarul Telekom Arena este un proiect unic al carui principal scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

„In trei luni am transformat un camp intr-o locatie sportiva la norme internationale. Semnifica doar o picatura in <<Marea Romaneasca>>, insa, mai important, reprezinta un exemplu ca lucrurile se pot realiza atunci cand exista dorinta. Sper ca in viitorul imediat clasa politica, in toata structura ei, sa adere la aceasta directie si sa transforme tineretul, sanatatea si sportul in reale prioritati nationale”, a declarat Ion Țiriac, la inaugurarea Patinoarului Telekom Arena.

Campanie pro-bono McCann WorldGroup, sustinuta in media outdoor de SpectacularPhoenix MediaBlitzTV si Mistic Media.

Initiativa Fundatiei Ion Țiriac de a face sporturile pe gheata accesibile celor mici este sustinuta de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman si Skoda. Pe langa suportul sponsorilor, Patinoarul Telekom Arena a beneficiat de o campanie de media pro-bono dezvoltata de McCann Worldgroup, condus de Bogdan Enoiu, si sustinuta de parteneri media OOH si digital OOH.

Cele patru companii de media outdoor care au ales sa se alature sponsorilor, sustinand prin efort propriu campania de lansare a Patinoarului Telekom Arena, sunt companiile de media Spectacular, Phoenix Media, Blitz TV si Mistic Media.

Numai in Digital OOH (Phoenix Media), Retail TV (Spectacular Group) si Aeroportul Henry Coanda (Blitz TV) sunt programate sa ruleze peste 1,5 milioane de spoturi pe luna.

Impression Group a tiparit peste 1.200 de metri patrati de suport outdoor in campania care beneficiaza de expunere premium in Bucuresti si Ilfov.

„Experiente Impreuna la Patinoarul Telekom Arena

„Telekom este brandul <<experientelor impreuna>> si ne dorim ca Telekom Arena sa devina un loc in care oamenii sa petreaca timp impreuna – sa-si cultive talentul, sa se distreze, sa sustina impreuna echipele favorite si sa impartaseasca pasiunea si interesul pentru sporturile de iarna”, a mentionat Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania.

Alaturi de managerul Telekom, cuvinte frumoase despre motivatia alaturarii in sustinerea patinoarului operat de Fundatia Ion Țiriac au avut si reprezentantii celorlalti sponsori - Brent Valmar, Porsche Romania (Skoda), Dragos Paval - CEO Dedeman si Virgil Șoncutean – CEO Allianz-Țiriac. Companiile sponsor beneficiaza de expunere premium nu doar pe patinoarul din Otopeni, ci si in campania de lansare.

Gratuit pentru grupuri de elevi

Pentru inceput, patinoarul Telekom Arena va putea fi accesat in mod gratuit de grupurile de copii si elevi care doresc sa practice sporturi pe gheata. Totodata se vor organiza cursuri gratuite de hochei si patinaj, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 8 ani, in intervalul orar 13:00-14:00, in cadrul unei scoli dedicate. Accesul publicului larg va fi posibil incepand cu primul trimestru al anului 2017.

In cadrul evenimentului de lansare, patru echipe de hochei de juniori au disputat doua meciuri demonstrative pentru cei prezenti, iar doua patinatoare de 8, respectiv 14 ani, au sustinut cu gratie momente artistice.

Amplasamentul pune la dispozitia vizitatorilor 4 vestiare pentru echipele de hochei, 6 vestiare individuale pentru patinatori sportivi si un vestiar pentru publicul larg. In plus, beneficiaza de o parcare de 70 de locuri, cu spatii adaptate inclusiv pentru autocare.

Fundatia Ion Țiriac (www.fundatiaiontiriac.ro) este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care s-a nascut la initiativa si din dorinta domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului si incurajarea practicarii acestuia in randul copiilor si tinerilor din Romania. Activitatile fundatiei sustin, de asemenea, societatea in ansamblul sau, oferind suport persoanelor aflate in situatii dificile de viata. 

Mai mult in ConturiSponsorship, Parteneriate si Achizitii, OOH


PUBLICITATE: