Gunoiul plimbat sute de kilometri si gropile neconforme, urmarite de peste 1 din 6 romani din publicul comercial la Pro TV. 17,6% cota de piata.
Marti, 06 Iunie 2017

sursa: Romaniateiubesc.protv.ro

Reportajul ancheta privind problemele ridicate de ridicarea gunoiului si gropile neconforme cu legislatia europeana a incheiat cel de-al 18-lea sezon la Romania, te iubesc!

adplayers. info

Gunoiul plimbat sute de kilometri si gropile neconforme au adus Pro TV 17,6% cota de piata si 4,8 puncte de rating in publicul comercial, potrivit datelor furnizate de reprezentantii postului de televiziune, care mai indica faptul ca postul clasat pe locul doi a obtinut 2.4 puncte de rating si 8.9% market share.

Reportajul ancheta de duminica trecuta privind problemele ridicate de ridicarea gunoiului si gropile neconforme cu legislatia europeana a incheiat cel de-al 18-lea sezon la Romania, te iubesc! Investigatia Pro TV a scos la iveala faptul ca in acest moment exista 68 de gropi neconforme, care ar trebui inchise pana la jumatatea lunii iulie. Cea mai grava situatie este la Horezu unde levigatul se revarsa in paraul care trece pe langa groapa. Aceeasi situatie este si la Cluj. Grav este ca autoritatile stiu de aceste locuri, dar nu fac nimic.


„Deseurile si mediul ar trebui sa devina politica de stat. Copiii ar trebui sa fie invatati cum sa recicleze in scoli, iar adultii amendati daca nu recicleaza. Din pacate alesii nostri sunt ocupati cu alte treburi. Schimbarea incepe cu noi, cu fiecare dintre noi si cu putin efort putem sa fim mai atenti cum ne aruncam gunoiul.  Din asta vom avea toti de castigat si vom lasa in urma noastra o lume mai curata.”, a declarat Alex Dima despre reportajul prezentat.

Telespectatorii au mai vazut cat ne costa gropile ecologice de gunoi ce stau nefolosite si ruginite, la ce sume se ridica amezile pentru incalcarea conventiei din perioada de preaderare la Uniunea Europeana privind reciclarea, dar si in ce conditii traiesc oamenii din apropierea gropilor de gunoi neconforme, care sunt adevarate bombe ecologice.Reportajul ancheta poate fi urmarit si pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro

Mai mult in Media, TV,


PUBLICITATE: