Grayling Romania alaturi de Tuca Zbarcea & Asociatii lanseaza Regulatory Radar
Vineri, 08 Iulie 2016


padigest.ro

Instrumentul digital ofera utilizatorilor posibilitatea sa caute, sa monitorizezesi sa urmareasca proiecte de lege si reglementari, din momentul initierii pana la adoptarea sau respingerea lor de catre institutiile de decizie: Parlamentul, Guvernul sau organismele guvernamentale, Comisia Europeana etc

adplayers.info

Grayling Romania lanseaza Regulatory Radar, un instrument digital ce ofera utilizatorilor posibilitatea sa caute, sa monitorizezesi sa urmareasca proiecte de lege si reglementari, din momentul initierii pana la adoptarea sau respingerea lor de catre institutiile de decizie: Parlamentul, Guvernul sau organismele guvernamentale, Comisia Europeana etc. 

Regulatory Radareste o platforma indispensabila companiilor care cauta un sistem de alerta rapid, ce permite managementul adecvat al riscului. Utilizarea acestui instrument va da companiilor posibilitatea sa se pregateasca din timp pentru participarea la consultarile publice si sa fie gata pentru a face fataschimbarilor legislative preconizate. In cadrul acestui instrument, utilizatorii pot gasi comentariile expertilor Grayling cu privire la sansele de adoptare a propunerilor legislative si pot solicita alerte in timp real despre evolutiile legislative relevante.

„Incercam sa oferim putina ordine si predictibilitate in avalansa de schimbari legislative si de reglementari care afecteaza activitatea oricarei companii. Daca esti informat din timp, ai posibilitatea saactionezi si sa te pregatesti,”spune Cristi Cretan, director general Grayling Romania.

Accesul la instrumentul Regulatory Radarse face pe baza de abonament, prin intermediul portalului Romania Public Affairs Digest (www.padigest.ro), realizat de Grayling Romania si casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii. Relansat sub un nou design si cu continut imbunatatit in 2016, potrivit autorilor, padigest.ro ofera perspective noi, informatii exclusive si comentarii legate de evolutia politicii romanesti, a economieisi legislatiei. Publicul tinta este reprezentat de liderii din zona de business, pe care ii sprijina in intelegerea mai clara a mediului in care opereaza companiile lor si este deja accesibil clientilor si partenerilor celor doua companii care l-au initiat dar si utilizatorilor agreati de cele doua companii.

Pe langa instrumentul Regulatory Radar, portalul Public Affairs Digest contine:

             In the Spotlight: o selectie zilnica de comentarii asupra evenimentelor politice importante

             PA Digest Insights: un newsletter trimestrial care analizeaza tendintele politice, economice si legislative asupra carora ofera o privire de ansamblu

             Legal Briefs: o analiza regulata a schimbarilor majore legale si/sau de reglementare

             Informatii utile: prezentarea administratiei centrale, inclusiv Presedintie, Guvern, Parlament si banca centrala; structura politica actualizata a Parlamentului si detalii cu privire la principalele partide politice.

Mai mult in Interactive, PR


PUBLICITATE: