Rezultatele cautarii dupa : "BUCATARIA"
Ordonare dupa: data / relevanta  
1 2 3 »
Campanie manifest ,, Cat Cantareste sufletul?. Peste 3 milioane de oameni au beneficiat de 163 de proiecte de CSR sustinute de Profi Romania in 2023.
Joi, 21 Decembrie 2023
 ,,Pentru a construi un viitor sustenabil si echilibrat, trebuie sa ne implicam in toate aspectele vietii comunitatii noastre’’ declara Calin Costinas, Director General adjunct Profi.
Cu 32 de ani de expertiza media, Mihnea Vasiliu, singurul jurnalist si manager de media din Romania detinator al unui MBA London Business School, a plecat la cele vesnice, la doua saptamani dupa despartirea de Grupul Ringier
Vineri, 28 Iulie 2023
 Din 1992 in jurnalism si management de media in Romania, Mihnea Vasiliu (57 de ani) a inceput la MediaPro, ca reporter al agentiei de stiri Mediafax, a devenit sef al agentiei de stiri si mai apoi Director General al MediaPro Group, sub care opera agentia Mediafax, Pro Sport, Ziarul Financiar, Publimedia...
7 din 10 romani sunt mesteri in propriile locuinte. Principalele sunt bucataria (55%) si baia (53%)
Miercuri, 10 Mai 2023
 Videoclipurile pe YouTube (45%), site-urile magazinelor de bricolaj (40%) si sfaturile din partea cunoscutilor (40%) sunt principalele surse de informare la care apeleaza romanii pentru a se descurca singuri cu amenajarile si renovarile propriilor case
Competitia „AMINTIRI GUSTOASE: RETETE FESTIVE”, de Cronicari Digitali. Retete festive de sarbatori, reinterpretate de chefi celebri.
Joi, 15 Decembrie 2022
 Proiectul a adunat peste 250 de propuneri de Aperitive (reci sau calde), feluri principale si Deserturi, dintre care 5 au fost selectate de un juriu format din chefi celebri, experti in gastronomie si bloggeri de Food. Ele au servit drept inspiratie si au fost reinterpretate de chefs celebri, in practica, cu...
Ce gatim mai bine acasa, de Sarbatori? 49 de premii valoroase, celor mai bune preparate pentru Mese Festive, de la Cronicari Digitali
Luni, 28 Noiembrie 2022
 Competitia ”AMINTIRI GUSTOASE: RETETE FESTIVE” si Workshopul de Cooking AMINTIRI GUSTOASE sunt organizate de agentia Zaga Brand, prin platforma Cronicari Digitali, powered by Electrolux, Lidl si Delaco. Partener pentru visual storytelling este Samsung Romania. Proiectul este sutinut de Sezamo, Unisol,...
Raureni a lansat impreuna cu Propaganda campania nationala ,,Cu drag din natura, premii pe masura
Miercuri, 14 Aprilie 2021
 Promovata atat printr-un spot TV de 25 de secunde realizat de agentia Propaganda, cat si online, prin actiuni de comunicare in Social Media si Influencer Marketing, pana pe 20.06.2021, clientii care achizitioneaza produsele Raureni cu eticheta pro-motionala pot castiga sute de premii. Premiul cel mare al campaniei...
Pofta de emotii, pofta de viata. Gateste un Craciun asa cum simti cu Floriol si WOPA
Joi, 17 Decembrie 2020
 “Emotia ramane cel mai important ingredient pentru o masa perfecta. Dupa 20 de ani de prezenta pe piata din Romania si 15 ani in care a urat romanilor ”Pofta de viata”, Floriol stie bine acest lucru si le propune consumatorilor sai un stil de viata echilibrat si sanatos."...
Asevi vine in sprijinul consumatorilor cu metode eficiente pentru a intari sistemul imunitar
Vineri, 30 Octombrie 2020
Alimentatia bine aleasa, cantitati moderate de zahar, hidratarea optima, igiena corespunzatoare a mainilor, curatenia locuintei si un stil de viata sanatos se Numara printre cele cateva trucuri simple, care ne feresc de bolile de sezon
WOPA si Floriol incep o relatie in registru emotional
Marti, 25 August 2020

,,Se stie, chiar daca nu se vorbeste despre asta, ca in agentiile de publicitate si mai ales in departamentele de creatie oamenii sunt destul de “emotional”. Noi consideram ca asta e un lucru bun mai ales cand ai de rezolvat o tema destul de grea: Cum gasesti o noua definire a gatitului pentru Floriol? Se pare ca raspunsul nostru la intrebare a convins si...

PR
Carrefour Romania doboara GUINNESS WORLD RECORDS la cea mai lunga prajitura. Peste 2 kilometri, comparativ cu 421 metri, vechiul record.
Joi, 04 Octombrie 2018
 Pentru realizarea preparatului au fost utilizate 2 tone si jumatate de faina si peste 5 tone de mere romanesti. Placinta a fost pregatita in laboratoarele proprii Carrefour, iar peste 100 de angajati din raionul brutarie din hipermarketurile din Bucuresti, Braila si Ploiesti au contribuit la inscrierea acesteia in...
141 de restaurante si localuri POP din sase orase autohtone, in ghidul Gault & Millau Romania 2018
Miercuri, 16 Mai 2018
 80% dintre entitatile din turism considera gastronomia important in alegerea destinatiilor de calatorie
Turcia la Bucuresti. Festivalulul Traditiilor Culturale Turcesti, intre 9 si 11 iunie in Parcul Herastrau
Vineri, 02 Iunie 2017
 Evenimentul va avea loc in perioada 9-11 iunie  2017, in Bucuresti, Parcul Herastrau, langa Roata Mare, dupa cum anunta organizatorul evenimentului - cotidianul de limba turca Gazete Balkan, cu prilejul aniversarii a 12 ani de la aparitia acestuia in Romania
Impactul consumului de alge marine in sanatatea alimentara
Marti, 29 Noiembrie 2016
 Mai putin cunoscute pe piata romaneasca, beneficiile aduse de algele marine in sanatatea alimentara sunt argumentate de cercetari care au studiat impactul acestora in viata consumatorilor, dupa cum releva o comunicare si un infografic, remise de agentia Galeriu and Partners (The Group).
Facebook Live cooking show Tefal cu 80.000 de vizualizari in direct. Acoperire de 300.000.
Joi, 05 Mai 2016
Proiectul a fost posibil prin implicarea unei echipe Tefal, Saatchi & Saatchi si The Geeks. Comunicarea a fost asigurata de agentia Pure Media.
 Campanie in 30 de tari si public de sute de milioane. Noua platforma globala de comunicare Beko
Vineri, 01 Aprilie 2016
 Semnata de agentiile McCann Bucuresti, Istanbul si Barcelona care vor coordona global creatia si strategia de marca, Beko, unul dintre cele mai importante branduri de electrocasnice, lanseaza noua platfoma de comunicare globala care pozitioneaza brandul ca “Partenerul oficial al fiecarei zile” (Official Partner of the Everyday).  
10.000 de invitatii Slowly Veggie de la Burda. Vegetarieni, poftiti la masa!
Vineri, 23 Octombrie 2015
 Cati dintre cei chemati vor veni sau cati vor ramane, urmeaza sa vada editorul revistei care a trimis la cititori invitatii intr-un tiraj, cel putin deocamdata, de 10.000 de exemplare, dupa cum au afirmat pentru adplayers reprezentantii de comunicare.
Raluca Lupta! Inca doua saptamani in China. Mi-ati luat o piatra de pe inima. Raluca Tonciu III
Marti, 02 Iunie 2015
 Initial programata sa fie internata pana la 29 mai, Raluca Tonciu, aflata in prezent la tratament in China, va mai scrie inca doua saptamani de jurnal de pe “Marele Zid” al luptei sale pentru viata.
Plecare dupa 7 ani la revistele achizitionate de Burda. Ruxandra Chiurtu paraseste marketingul editorului.
Joi, 24 Aprilie 2014
 In ultimii sapte ani, Chiurtu s-a ocupat de National Geographic, National Geographic Traveler, Casa si gradina, Villa Design, FEMEIA, Femeia de Azi, Sanatatea de Azi, Bucataria de Azi, Mamica de Azi, Miresici, Mami si Beau Monde.
Cu sau fara copertina, Morgan La Dud are portierele deschise.
Vineri, 20 Aprilie 2012
De Morgan La Dud am dat cautand in ce pasiuni si afaceri mai investesc astazi bani si timp oamenii de business din industria de publicitate. Antreprenorul din spatele “pravaliei” este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din industria de comunicare semnalistica, insa nu vrea sa-si...
Pitch de 30-50 Mii EUR McDonalds, la McCann PR. DC Communication si Ogilvy PR au pierdut.
Miercuri, 24 August 2011

Contactata de catre AdPlayers, Imola Zoltan, Managing Partner al agentiei McCann PR nu a comentat informatiile privind valoarea bugetului.

1 2 3 »