Raureni a lansat impreuna cu Propaganda campania nationala ,,Cu drag din natura, premii pe masura”
Miercuri, 14 Aprilie 2021

 

 

Credit: Raureni / Propaganda 

 

Promovata atat printr-un spot TV de 25 de secunde realizat de agentia Propaganda, cat si online, prin actiuni de comunicare in Social Media si Influencer Marketing, pana pe 20.06.2021, clientii care achizitioneaza produsele Raureni cu eticheta pro-motionala pot castiga sute de premii. Premiul cel mare al campaniei consta in produse la alegere pentru bucataria de vis, de la KitchenShop, in valoare de 5000 de euro.

AdPlayers. info

Raureni a lansat campania nationala “Cu drag din natura, premii pe masura”. Realizata in parteneriat cu KitchenShop, potrivit responsabililor de comunicare, campania pune la bataie sute de premii consistente,”ascunse” in borcanele cu bunatati cu gust autentic, atat de indragite.

Campania este promovata atat printr-un spot TV de 25 de secunde realizat de agentia Propaganda, cat si online, prin actiuni de comunicare in Social Media si Influencer Marketing.

Astfel, pana pe 20.06.2021, clientii care achizitioneaza produsele Raureni cu eticheta pro-motionala pot castiga sute de premii. Premiul cel mare al campaniei consta in produse la alegere pentru bucataria de vis, de la KitchenShop, in valoare de 5000 de euro.

De asemenea, clientii Raureni mai pot castiga cinci mixere Artisan KitchenAid si cinci premii “Camara Raureni”, reprezentand bunatati de la Raureni pentru un an intreg. Pe langa acestea, cei care participa la campanie mai au sansa de a castiga premii saptamanale, con-stand in peste 65 de aparate de sifon SodaStream pentru prepararea bauturilor preferate la ei acasa, dar si premii zilnice, constand in cosuri cu produse Raureni.

“Parteneriatul cu KitchenShop a fost un pas firesc si o colaborare care ne bucura mai ales ca vorbim despre asocierea a doua branduri 100% romanesti, cu actionariat si patronat romanesc, in dezvoltarea carora s-a investit foarte multa truda si pasiune” spune Georgiana Mutu, Brand Manager Raureni.

,,Rezonam mult cu valorile de business ale KitchenShop, iar produsele pe care le comercializeaza sunt extrem de calitative si fac o echipa minunata in bucatarie cu produsele noastre, acolo unde oamenii petrec multe momente placute alaturi de membri familiei, care ii aduc mai aproape unul de celalalt, asa cum o fac si preparatele Raureni, cand sunt impartite cu cei dragi. Dorim sa ne rasplatim atat clientii fideli, cat si pe cei care incearca pentru prima oara produsele noastre si suntem convinsi ca premiile din campanie le vor fi de mare ajutor in casa”, adauga oficialul de brand.

Potrivit autorilor, mecanismul campaniei a fost conceput de asa maniera incat sa permita oricarui client Raureni sa acceseze promotia in timp ce experimenteaza gustul unic al produselor 100% romanesti. Tot ce trebuie sa faca este sa cumpere orice produs Raureni cu eticheta promotionala, sa inscrie codul prin SMS la 1719 sau pe www.premiiraureni.ro si pot castiga sute de premii zilnice, saptamanale sau marele premiu: produse pentru bucataria lor de vis!

Printre magazinele partenere se numara Annabella, Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image, Metro, Profi, Selgros, Global Cash & Carry, Almira si multe altele.

Cu o istorie de peste 50 de ani, Raureni este un brand 100% romanesc ce pastreaza traditiile dar este, in acelasi timp, mereu conectat la noile tehnologii si trenduri din industrie Raureni comercializeaza produse intr-o gama variata, de la gemuri, dulceturi, siropuri, muraturi pana la produse pentru gatit, produse gourmet sau cu 0 zahar, toate obtinute din legume si fructe culese atat din fermele si livezile proprii, cat si de la producatori de incredere locali si nationali”.

Toate detaliile pentru participarea la campanie se regasesc pe www.premiiraureni.ro

Mai mult in Campanii,


PUBLICITATE: