Turcia la Bucuresti. Festivalulul Traditiilor Culturale Turcesti, intre 9 si 11 iunie in Parcul Herastrau
Vineri, 02 Iunie 2017

sursa foto: gazetebalkan.com

Evenimentul va avea loc in perioada 9-11 iunie  2017, in Bucuresti, Parcul Herastrau, langa Roata Mare, dupa cum anunta organizatorul evenimentului - cotidianul de limba turca Gazete Balkan, cu prilejul aniversarii a 12 ani de la aparitia acestuia in Romania

adplayers. Iulian Toma

Festivalulul Traditiilor Culturale Turcesti isi invita fanii la Bucuresti. Seria de evenimente se va desfasura in perioada 9-11 iunie  2017, in Bucuresti, Parcul Herastrau, langa Roata Mare, dupa cum anunta organizatorul evenimentului - cotidianul de limba turca Gazete Balkan, cu prilejul aniversarii a 12 ani de la aparitia acestuia in Romania.


Potrivit informarii remise adplayers de catre Hamdi Yilmaz de la Gazeta Balkan, festivalul se inscrie in suita de evenimente similare, dedicate Traditiilor Culturale Turcesti  si se va bucura de prezenta Excelentei Sale, Domnul Osman Koray Ertas - Ambasadorul Republicii Turcia la Bucuresti.

„Pe parcusul celor trei zile, Festivalul Traditiilor Culturale Turcesti  va avea loc intre orele 10:00 si 22:00  si va aduce in centrul atentiei atat mestesugurile, dansurile si cantecele turcesti, cat si renumita bucatarie turceasca, ilustrata printr-o expozitie culinara care cuprinde numeroase standuri cu bunatati de toate felurile” mai arata organizatorii evenimentului de la Gazeta Balkan.

Festivalulul Traditiilor Culturale Turcesti nu va fi lipsit de ceaiul si cafeaua turceasca, care vor fi si ele prezente la standurile cu produse de gastronomie. Alaturi de standurile cu preparate traditionale din bucataria turceasca, seria de evenimente mai cuprinde spectacole si numeroase ansambluri de muzica si dans din Turcia si din Romania care vor fi prezente pe scena festivalului. In cadrul manifestarii va fi organizata o tombola cu premii atractive. Intrarea este libera.

Mai mult in Eveniment, Festival, Branding, 


PUBLICITATE: