Rezultatele cautarii dupa : "2015"
Ordonare dupa: data / relevanta  
« 4 5 6 7 8 »
Biciclete pe viata de Black Friday de la Omul pe bicicleta. Pegas 5 ani cu 5 milioane de euro
Miercuri, 15 Noiembrie 2017
 Campania integreaza cu aceasta ocazie si proiectul Pegas for Life, prin care o colectie de 99 de biciclete care, achizitionate la pret intreg, pot fi schimbate pe viata, o data la cinci ani, cu alte biciclete Pegas, pastrandu-se echivalentul pretului de achizitie actual.
Juniorii brandurilor de familie de azi, administrarea averii familiei de maine.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017
 Antreprenori a 23 de mari afaceri de familie, membri ai FBN Romania, alaturi de invitatii lor, s-au intalnit in acest sfarsit de saptamana in cadrul conferintei “ Generatia urmatoare in business. Administrarea averii familiei.”
Sef nou la strategia GMP. De 11 ani in comunicare, Dana Pascu este noul Head of Strategy al agentiei
Joi, 12 Octombrie 2017
 Cu o experienta de peste zece ani in strategic planning, potrivit agentiei, promovarea noul sef de strategie vine dupa ce a fost mai intai Senior Strategic Planner (2015) si mai apoi Creative & Strategic Planning Director la GMP.
S-a lansat Global Influencers. Cea mai mare agentie de influencers cu INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Codin Maticiuc, BRomania, Mircea Bravo
Joi, 12 Octombrie 2017
 Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta...
Multi vor sa porneasca o afacere. Putini fac pasul. Studiu Metro, de Ziua Afacerii Tale
Marti, 10 Octombrie 2017
„Studiul International privind Afacerile Independente", realizat de METRO a fost efectuat ca parte a celei de-a doua editii a evenimentului Ziua Afacerii Tale, un proiect al retelei cash & carry ce va avea loc pe data de 10 Octombrie 2017. Ziua Afacerii Tale vizeaza toate afacerile independente si implicit cele 21 milioane de clienti profesionisti METRO.
Schimbare la varf in grupul condus de Felix Tataru. Cristiana Belodan ii urmeaza Andreei Nemens la conducerea GMP Advertising
Marti, 19 Septembrie 2017
Belodan preia functia de Executive Director la GMP Advertising, dupa ce Nemens a ales la sfarsitul lunii iunie o cariera in afara induratriei de publicitate
IAA a numit-o pe Ioana Marzac - Sigarteu Vicepresedinte Regional IAA YP, Europa de Est
Marti, 19 Septembrie 2017
Ioana Marzac preia responsabilitatile globale YP dupa trei ani in care a coordonat Chapter-ul local IAA Young Professionals Romania.
METRO sarbatoreste antreprenorii si afacerile independente cu Ziua Afacerii Tale 2017
Luni, 18 Septembrie 2017
 Lansat anul trecut, evenimentul se va desfasura in a doua zi de marti a lunii octombrie, in toate tarile in care compania este prezenta.
Trei creativi romani jurizeaza ADCE Awards 2017
Vineri, 15 Septembrie 2017
 Andy Daniluc, Creative Director Cake, Alex Strimbeanu, Creative Director JANDL Bratislava si Simona Suman, Group Creative Director MRM/McCann si membri ADC Romania, fac parte din juriul celei de-a 26-a editii ADCE Awards.
 Promenada si Mega Mall sunt primele centre comerciale din Romania cu harti Indoor Google Maps
Marti, 12 Septembrie 2017
 „In calitate de lideri pe piata locala de investitii in retail, inovatia este un cuvant-cheie in dezoltarea portofoliul NEPI Rockcastle, iar integrarea celor mai avansate solutii tehnologice in serviciile centrelor comerciale face parte din strategia noastra pe termen lung” a afirmat pentru adplayers Andreea Vlad, Group Digital Marketing Manager NEPI Rockcastle
Top cheltuieli online in publicitate:49 miliarde, toate. 2 miliarde pe site-uri si branduri erotice.
Vineri, 04 August 2017
Reclamele online din Romania au inregistrat peste 49 de miliarde de afisari in primele sase luni ale anului, dintre care 48 de miliarde de afisari au fost display si un miliard au fost video, releva datele furnizate adplayers de o analiza gemiusAdReal, pentru primele sase luni ale anului 2017.
2 milioane euro in media, crestere 50% la indicatori de brand si 4% cota de piata. J&B Blending Spirits
Miercuri, 02 August 2017
 „Comparativ cu anul 2016, in acest an am atins o cota de piata pentru J&B de 17,2% conform Nielsen Report ON16, bautura care a devenit, in acelasi timp, cel mai vandut whisky din Romania” a afirmat pentru adplayers Raluca Oana Sava, Regional Brand Manager Diageo Romania, Croatia, Slovenia,
Fosta publisher VIVA!, Unica si Avantaje, Cristina Stanciulescu este Celebrities PR Manager la ProTV
Marti, 01 August 2017
Cu o experienta de peste 25 de ani in presa, activand in radio, presa scrisa si online, in perioada 2012-2015 Stanciulescu a fost publisherul revistelor VIVA!, Unica, Glamour, Avantaje si Pshychologies. Din 2016 pana in prezent a fost redactor-sef life.ro.
Fosta GDF SUEZ pana la rebranding in 2015, ENGIE lanseaza campania Tu de unde iti iei energie?
Luni, 31 Iulie 2017
 Campania „Tu de unde iti iei energie?” a fost realizata de McCann PR impreuna cu Studioset, iar spotul a fost regizat de Zak Emerson, cel care a semnat si campania globala prin care GDF SUEZ anunta rebrandingul ENGIE in urma cu doi ani
Parteneriat Telekom - Samsung Romania si activari la UNTOLD 2017
Joi, 27 Iulie 2017
 Pe langa modelul Galaxy S8 care devine telefonul oficial Untold 2017, parteneriatul presupune o serie de activitati bazate pe tehnologie de ultima generatie, menite sa transforme festivalul intr-un punct de referinta al industriei divertismentului.
Doua specialiste cu expertiza de 23 ani, respectiv 13 ani, in comunicare TV, lanseaza agentie de PR
Marti, 25 Iulie 2017
Camelia Cavadia si Alina Sin, doua specialiste in comunicare Tv cu expertiza de 23 ani, respectiv 13 ani de cand lucreaza si impreuna, lanseaza agentia de relatii publice si comunicare Fabrica de PR.
Cu peste 10 mln de vizitatori, OLX lanseaza un nou serviciu dedicat utilizatorilor care vor sa-si promoveze afacerile
Miercuri, 14 Iunie 2017
 Cu peste 10 mln. de vizitatori unici lunar, potrivit reprezentantilor OLX, cel mai vizitat site din Romania lanseaza  un serviciu dedicat antreprenorilor care vor sa isi promoveze afacerile, utilizatorii isi pot gestiona propriile campanii de publicitate, atat local cat si la nivel national
Mihai Trandafir, Managing Director UM Romania, in juriul de shortlist pentru media al Cannes Lions
Luni, 12 Iunie 2017
 Mihai Trandafir, Managing Director UM Romania, a fost selectat pentru a reprezenta Romania in juriul de shortlist pentru media al Cannes Lions, editia 2017.
Peste 100 milioane de oameni impresionati de o campanie outdoor pentru persoane lipsite de vedere.
Marti, 06 Iunie 2017
 Cele mai bune reclame „Food and Beverage” pe scena FAB Awards de la Londra. BBDO New York, Leo Burnett, AMV BBDO si JWT Londra dar si alte agentii cu state grele in creativitatea mondiala au urcat pe scena FAB Awards din Regatul Unit.
Tahaab Rais, unul dintre cei mai premiati strategi de publicitate din Orientul Mijlociu, vine in Romania
Vineri, 26 Mai 2017
 Tahaab Rais ofera solutii de comunicare pentru unele dintre cele mai mari branduri internationale, printre care MasterCard, Coca-Cola, Sony, HSBC, Unilever, L’Oreal, Ford, Nestle, J&J, Emirates NBD, Dubai Duty Free, Arla Foods, Harvey Nichols, Daman si Microsoft.
« 4 5 6 7 8 »