Promenada si Mega Mall sunt primele centre comerciale din Romania cu harti Indoor Google Maps
Marti, 12 Septembrie 2017

Credit: Nepi Rockcastle / McCann PR

„In calitate de lideri pe piata locala de investitii in retail, inovatia este un cuvant-cheie in dezoltarea portofoliul NEPI Rockcastle, iar integrarea celor mai avansate solutii tehnologice in serviciile centrelor comerciale face parte din strategia noastra pe termen lung” a afirmat pentru adplayers Andreea Vlad, Group Digital Marketing Manager NEPI Rockcastle.

adplayers.info

Promenada si Mega Mall, centre comerciale aflate in portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai dinamic investitor imobiliar din Europa Centrala si de Est, sunt primele mall-uri din Romania care implementeaza serviciul Indoor Google Maps, oferind vizitatorilor o experienta imbunatatita de shopping, anunta reprezentantii de relatii publice McCann PR.

Potrivit comunicarii, in prezent, serviciul este disponibil pentru un numar restrans de destinatii din intreaga lume, care au trecut printr-un proces atent de selectie, cele doua centre comerciale si aeroportul din Timisoara fiind singurele locatii partenere Indoor Google Maps din Romania.

„In calitate de lideri pe piata locala de investitii in retail, inovatia este un cuvant-cheie in dezoltarea portofoliul NEPI Rockcastle, iar integrarea celor mai avansate solutii tehnologice in serviciile centrelor comerciale face parte din strategia noastra pe termen lung” a afirmat pentru adplayers Andreea Vlad, Group Digital Marketing Manager NEPI Rockcastle.

„Suntem in permanenta interesati de intelegerea comportamentului celor care ne trec pragul pentru a le oferi constant cele mai bune servicii, astfel ca Indoor Google Maps a venit ca un pas firesc. In perioada urmatoare toate mall-urile NEPI Rockcastle vor adopta acest serviciu, oferindu-le vizitatorilor cea mai avansata experienta de navigare.”


La ce ajuta Indoor Google Maps?

Cu ajutorul Indoor Google Maps, vizitatorii Promenada si Mega Mall pot naviga usor si rapid in interiorul celor doua centre comerciale, direct de pe telefonul mobil, folosind informatiile si directiile de orientare oferite de aplicatia Google.

Pentru a folosi serviciul, vizitatorii acestora trebuie sa deschida aplicatia Google Maps pe telefonul mobil si sa caute pe harta mall-ul in care doresc sa mearga. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al cladirii facand zoom pe harta si pot selecta etajul pe care vor sa il urmareasca.

Astfel, aplicatia ii ajuta sa isi planifice din timp experienta in centrul comercial preferat, sa parcheze mai aproape de magazinele sau spatiile de relaxare la care vor sa ajunga, dar si sa se deplaseze mai usor, odata intrati in cladire.

In prezent, Indoor Google Maps este disponibil in Promenada si Mega Mall, urmand ca la finalul acestui an serviciul sa fie prezent in toate centrele comerciale NEPI Rockcastle din Romania. Pasul urmator va fi implementarea aplicatiei Google si in centrele comerciale operate de NEPI Rockcastle in Europa Centrala si de Est.  

Introducerea serviciului Indoor Google Maps in mall-urile NEPI Rockcastle consolideaza strategia dezvoltatorului si demersurile pe care acesta le face in vederea imbunatatirii experientei vizitatorilor centrelor comerciale din portofoliu, prin intermediul noilor tehnologii. In acest sens, NEPI Rockcastle a lansat, anul acesta, aplicatia a-Ha!, care rasplateste utilizatorii cu beneficii exclusive si cadouri pentru cumparaturile facute in Mega Mall sau Promenada.

Din anul 2015, compania mai investeste si in dezvoltarea unui ecosistem digital integrat, prin care sa ofere permanent vizitatorilor o experienta imbunatatita. Recent, NEPI Rockcastle a unificat ecosistemele digitale ale tuturor centrelor comerciale din grup prin implementarea unui sistem de single sign on, prin care utilizatorii pot accesa site-urile sau aplicatiile oricarui centru comercial cu aceleasi date de logare.

Cine este Nepi Rockcastle?

NEPI Rockcastle este cea mai mare companie imobiliara din Europa Centrala si de Est, listata la Bursa de Valori din Johannesburg si la Euronext Amsterdam. Compania se concentreaza asupra cresterii si dezvoltarii activelor imobiliare din piete competitive din Europa Centrala si de Est, ocupand pozitii de top in tari precum Romania, unde este cel mai mare detinator de proprietati de retail, Polonia (al patrulea cel mai mare dezvoltator din retail) si Slovacia (a doua cea mai mare companie de pe acest segment), avand o prezenta puternica si in Croatia, Cehia, Serbia si Bulgaria.

Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Shopping City Timisoara, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, alaturi de alte centre comerciale din Romania, dar si din Serbia, Slovacia, Croatia si Cehia.

Mai mult in Interactive, Digital,


PUBLICITATE: