Cel mai tanar tatic din blogosfera, la Parenting ADS. Preia exclusiv vanzarile de publicitate DaddyCool.ro
Sambata, 13 Ianuarie 2018

Cel mai tanar tatic din blogosfera, la Parenting ADS. Regia digitala preia in exclusivitate vanzarile de publicitate DaddyCool.ro

adplayers. info

Parenting Ads, singurul HUB de digital media specializat in comunicare online pe piata de parenting din Romania, va prelua exclusiv vanzarile de publicitate pentru www.daddycool.ro, incepand din ianuarie 2018, arata reprezentantii regiei intr-o comunicare trimisa adplayers.

Odata cu DaddyCool, regia de vanzari adauga listei sale de influenceri si cel de-al 24-lea blog pentru parinti. Potrviti regiei digitale de vanzari, portofoliul Parenting Ads insumeaza in acest moment 24 dintre cei mai relevanti trend setteri, bloggeri si endorseri din aceasta categorie.

Daddycool.ro a aparut pe piata online in octombrie 2015, in anii 2016 si 2017 fiind nominalizat la categoria Best Blog la Premiile Radar de Media si inclus de doua ori in Top 20 Cele Mai Influente Bloguri de Parenting romanesti by BIZ & Zelist Monitor.

„Salutare! Sunt DaddyCool, cel mai tanar tatic din blogosfera romaneasca, iar incepand de astazi am pornit colaborarea alaturi de Parenting Ads, unii dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de blogging romaneasca. De ce i-am ales pe ei? Pentru ca sunt buni, iar eu am nevoie de cei mai buni langa mine. Sunt sigur ca vom face o multime de lucruri frumoase impreuna.” afirma Robert Diaconeasa, Owner Daddycool.ro.

Fondatorul PRIMULUI VLOG 100% CARITABIL DIN ROMANIA

Blogul ne invita sa exploram atat lumea Parentingului, cat si partea de Lifestyle, Cooking, Travel si Charity. DaddyCool este fondatorul PRIMULUI VLOG 100% CARITABIL DIN ROMANIA, „Amintiri din copilarie”, menit sa faca viata copiilor din medii defavorizate mai buna, iar cifrele de astazi confirma succesul proiectului.

Cu o acoperire (reach) care a depasit 1 milion de oameni in doar 3 luni, potrivit reprezentantilor de vanzari, platforma inregistreaza mai mult de 341.000 de view-uri, peste 1.580 de share-uri in Social Media, 6.400 de reactii si 16.000 de euro donati catre cauze nobile. In prezent, ambitiosul proiect se pregateste pentru lansarea celui de-al doilea sezon.

Regia de digital Parenting Ads este singurul Hub de media din Romania nisat pe piata de parenting, specializat in conectarea brandurilor cu parintii, prin intermediul celor mai influenti si pasionati jurnalisti & bloggeri de parenting din Romania,

Cu o experienta de 5 ani, Parenting Ads detine un portofoliu ce acopera 19 dintre cele mai vocale site-uri pentru parinti din Romania (desprecopii.com, totuldespremame.ro, qbebe.ro, clubulbebelusilor.ro, suntmamica.ro, urbankid.ro,  etc.) si 24 de bloggeri & influenceri de top (otiliamantelers.ro, siblondelegandesc.ro, taticool.eu, ruxandraluca.ro, meseriadeparinte.ro, cristinaotel.ro, etc). Intreg portofoliul de site-uri si bloguri este disponibil pe www.parentingads.ro.

Mai mult in Digital, Interactive, Regii de Vanzari


PUBLICITATE: