One United Properties lanseaza divizia de rezidential NEO, condusa de un artizan in imobiliare de 15 ani
Marti, 19 Decembrie 2017

Catalin Scripcaru, Managing Director NEO. Credit: One Properties PR, Fabrica de PR

Potrivit dezvoltatorului, noua divizie are ca focus proiectele rezidentiale exclusiviste de dimensiune mai mica decat ansamblurile dezvoltate sub brandul One, precum cladiri de blocuri cu 4-6 etaje sau constructii pe suprafete de teren de 2.000-3.000 de metri patrati

adplayers.info

One United Properties S.A., principalul jucator pe piata proprietatilor rezidentiale exclusiviste din Bucuresti, anunta dezvoltarea unei noi divizii, NEO, anunta responsabilii de relatii publice ai dezvoltatorului.

Potrivit informarii, aceasta are ca focus proiectele rezidentiale exclusiviste de dimensiune mai mica decat ansamblurile dezvoltate sub brandul One, precum cladiri de blocuri cu 4-6 etaje sau constructii pe suprafete de teren de 2.000-3.000 de metri patrati, dar realizate la aceleasi standarde superioare de calitate. 

Noua divizie de real estate NEO va fi condusa de Octavian Avramoiu si Catalin Scripcaru, actionari cu 30% in noul proiect, alaturi de One United Properties. NEO va avea in portofoliu ansambluri rezidentiale exclusiviste atat in Bucuresti, cat si pe litoral. 

Octavian Avramoiu, Managing Director, NEO: „Compania a fost infiintata in luna august a acestui an si deja avem achizitionate primele trei locatii: NEO Floreasca Lake, pe marginea lacului Floreasca, langa One Herastrau Park, unde vom dezvolta aproximativ 50 de apartamente, NEO Timpuri Noi, unde avem in plan aproximativ 90 de apartamente si NEO Mamaia, chiar pe plaja, in nordul statiunii, proiect pentru care avem in plan aproximativ 40 de apartamente.”

Catalin Scripcaru, Managing Director NEO: „Pe langa cele trei locatii deja existente in portofoliul NEO, avem bugetate altele trei, tot pe segmentul premium, pe care intentionam fie sa le achizitionam, fie sa le includem in partneriate cu proprietarii terenurilor care pot primi in schimbul acestora apartamente din portofoliul nostru.”

Strategie pe termen lung

Divizia NEO face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei One United Properties si este un proiect care se va alinia standardelor exclusiviste ale ansamblurilor rezidentiale din portofoliu. Aceasta linie de business isi propune sa valorifice potentialul unui segment relativ neexploatat pana acum si sa dezvolte proiecte de real estate de dimensiuni mai mici, dar la fel de exclusiviste.

Octavian Avramoiu a absolvit Facultatea de Drept din Bucuresti, are un Master in medierea conflictelor comerciale si este doctorand in stiinte penale la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Drept. De-a lungul carierei, a profesat ca avocat si lichidator, a fost partener la Borza si Asociatii si managing partner la Euroinsol Consulting. Dupa aproape trei ani in sectorul public in cadrul Ministerului de Finante si o scurta perioada in Consiliul de Administratie la CEC Bank a activat pe piata de capital locala ca membru CA SIF Banat Crisana S.A., iar din iulie 2015 pana in aprilie 2017 a fost Vicepresedinte si Director General Adjunct SIF Banat-Crisana.

Numele lui Catalin Scripcaru este legat de inceputul dezvoltarilor imobiliare din Romania, fiind country manager la Strabag Dezvoltari Imobiliare si Raiffeisen Evolution. Cu o activiate neintrerupta in real este de peste 15 ani, atat pe piata de office, cat si pe cea de rezidential, acesta a fost artizanul construirii primei cladiri de birouri din zona Floreasca, a achizitionarii terenului pe care se afla Promenda Mall, precum si a unor cladiri de locuinte in zone exclusiviste din Bucuresti.

Mai mult in Business, PR, Constructii & Imobiliare


PUBLICITATE: