Biciclete pe viata de Black Friday de la "Omul pe bicicleta". Pegas 5 ani cu 5 milioane de euro
Miercuri, 15 Noiembrie 2017

Biciclete pe viata de Black Friday de la Omul pe bicicleta Pegas. Credit: Pegas / PR

adplayers.info

De Black Friday, in perioada 17-30 noiembrie 2017, poroducatorul de biciclete Pegas lanseaza prin campania "Omul pe bicicleta" un apel de responsabilitate fata de mediu printr-o oferta de biciclete si accesorii la preturi foarte mici. Campania integreaza cu aceasta ocazie si proiectul Pegas for Life, prin care o colectie de 99 de biciclete care, achizitionate la pret intreg, pot fi schimbate pe viata, o data la cinci ani, cu alte biciclete Pegas, pastrandu-se echivalentul pretului de achizitie actual.

“Pariul nostru este ca cei 99 de cumparatori Pegas for Life nu vor vrea sa isi dea bicicleta si nu vor veni din cinci in cinci ani sa isi schimbe Pegasul cu unul mai actual. Noi credem ca fiecare model Pegas si mai ales seria Pegas Custom pe care noi o dezvoltam acum va creste in valoare suficient de mult incat fanii nostri nu vor dori sa si-o instraineze pentru echivalent aceleiasi valori pe care au oferit-o la cumparare. Practic, pariem ca o bicicleta Pegas o achizitionezi pe viata,” explica Andrei Botescu, co-fondator Atelierele Pegas, conceptul Pegas for Life.

Odata cu campania, Pegas lanseaza modele noi din colectia 2018 care intra direct cu reduceri substantiale in campania de anul acesta de Black Friday. In spiritul deja consacrat al Pegas “cucereste orasul”, compania a creat si o colectie speciala a celui mai popular model Pegas Strada – "Colectia speciala Iconic" dedicata exclusiv campaniei de Black Friday. Bicicletele din colectia Iconic sunt realizate cu stickere de calitate sub un design autentic Pegas, fiind dotate cu un butuc de tip kick-shift (care schimba vitezele automat din pedale).

Modele noi precum Suprem FX, Strada 1 sau 2 din Aluminiu, Drumuri Grele sau Camping Dinamic se vor afla sub umbrela unor discounturi masive. Pe langa biciclete si accesorii, Pegas va include in campanie si produsele care fac parte din brandurile proprii pe care le-a dezvoltat: patine cu rotile Bliss, Kendal Samurai sau vehicule electrice din gama Scandal, mai exact skateboards, long-boards electrice si trotinete electrice.

Pegas 5 ani cu 5 milioane de euro 

La cinci ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii '70-'80, Atelierele Pegas au adus publicului 28 noi modele special create pentru toata familia. Pana in prezent, peste 25.000 de biciclete din noile colectii Pegas au ajuns la clienti din tara si din Europa.

In octombrie 2015 proiectul Pegas a intrat in  parteneriat cu Network One Distribu-tion, parteneriat prin care isi va accelera dezvoltarea la nivel national si inter-national. In urmatorii trei ani, Atelierele Pegas tintesc o crestere de zece ori a volu-mului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de 5 milioane de euro.

In acest moment, Atelierele Pegas au patru mono stores, Pegas Lascar (Vasile Lascar 144, Bucuresti), Pegas Promenada (Calea Floreasca 246, Bucuresti), Pegas Timisoara (Calea Șagului 100, Timisoara) si cel mai recent, Pegas Afi Cotroceni (Vasile Milea 4, Bucuresti).

Mai mult in Conturi, Campanii, Promotii


PUBLICITATE: