METRO sarbatoreste antreprenorii si afacerile independente cu Ziua Afacerii Tale 2017
Luni, 18 Septembrie 2017

METRO sarbatoreste antreprenorii si afacerile independente cu Ziua Afacerii Tale 2017. Credit: Metro PR

adplayers.info

METRO sarbatoreste antreprenorii si afacerile independente cu Ziua Afacerii Tale 2017. Lansat anul trecut, evenimentul se va desfasura in a doua zi de marti a lunii octombrie, in toate tarile in care compania este prezenta.

A doua editie a evenimentului Ziua Afacerii Tale va avea loc pe 10 octombrie 2017, in toate tarile in care compania METRO este prezenta si vizeaza toate afacerile independente, si implicit cele 21 milioane de clienti profesionisti METRO. Compania intentioneaza sa transforme aceasta zi intr-un eveniment global anual, care se va desfasura in a doua marti a lunii octombrie.

Inspirat de succesul primei editii a campaniei Ziua Afacerii Tale din 2016, Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry Romania afirma: “La METRO, simtim o conexiune puternica cu milioanele de antreprenori din intreaga lume, deoarece zi de zi si noi lucram cu aceeasi pasiune si dedicare care sta la baza succesului afacerilor independente. Pentru ca stim ca succesul nostru depinde de succesul clientilor nostri.“

Obiective Ziua Afacerii Tale 2017

Ziua Afacerii Tale 2017 organizat de Metro isi propune sa ofere antreprenorilor atentia si recunoasterea pe care o merita, sa creasca vizibilitatea afacerii lor in cadrul comunitatilor locale si sa sustina antreprenorii pentru a-si construi retele puternice in comunitatea celor care le impartasesc pasiunea.

Pana pe 10 octombrie, activitatile pentru Ziua Afacerii Tale aduc in prim-plan o varietate de oferte speciale, create de catre afacerile participante, precum: un desert gratuit care sa complimenteze o cina romantica sau o reducere oferita pentru serviciile de curatenie. Antreprenorii isi inscriu afacerea si publica ofertele speciale pe platforma online dedicata: www.ziuaafaceriitale.ro, care este deschisa publicului larg, pentru a asigura vizibilitatea afacerilor si pentru a le aduce cat mai multi clienti noi.

In cadrul proiectului, METRO a realizat si un studiu international pentru a cunoaste in profunzime atitudinea publicului fata de antreprenori, pentru a oferi perspective asupra provocarilor cu care se confrunta antreprenorii, dar si modul in care poate fi promovata eficient o afacere. Studiul analizeaza esantioane reprezentative ale publicului larg, dar si ale antreprenorilor din Romania, Germania, Franta, Olanda, Italia, Portugalia, Republica Ceha, Turcia, Rusia si China. Datele obtinute vor ajuta reprezentanti ai comunitatii de business si politicieni sa inteleaga mai bine cum functioneaza afacerile independente si cum pot actiona ei pentru a sustine dezvoltarea durabila a acestor afaceri.

Sprijin Metro pentru antreprenori

Cu ocazia evenimentelui, METRO Romania va oferi un sprijin important antreprenorilor participanti: platforma online care pune la dispozitia publicului ofertele speciale create de afacerile independente participante si informatii despre businessul acestora. Pe langa publicitatea gratuita pentru afacerea lor, au fost gandite si o serie de evenimente si activitati de marketing care vin in sprijinul antreprenorilor, pentru a le aduce cat mai multi clienti noi - de la materiale promotionale, la acces in mass-media.

“Va fi o zi plina de noi experiente si oferte speciale - realizate doar cu sprijinul antreprenorilor. Oferindu-le atentia pe care o merita si promovandu-le activitatile prin intermediul acestui eveniment special, in cele din urma ne dorim sa aducem cat mai multi clienti la usile acestora – subliniind, totodata, aspiratia METRO de a fi Campionul Afacerilor Independente”, a declarat Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry Romania.

METRO este liderul comertului cu ridicata la scara mondiala. Compania opereaza in 35 de tari si numara peste 150.000 de angajati la nivel mondial. In anul financiar 2015/2016, METRO a inregistrat vanzari de aprox. 37 miliarde €. Compania ofera solutii personalizate pentru a satisface nevoile clientilor sai atat la nivel regional, cat si la nivel international.

Bazandu-se pe forta diviziilor sale de vanzari METRO/MAKRO Cash & Carry si Real, precum si pe serviciile de livrare si initiativele de digitalizare METRO stabileste standarde pentru viitor: orientare catre client, solutii digitale si modele sustenabile de afaceri. METRO/MAKRO Cash & Carry opereaza peste 750 de magazine de tip cash & carry si este reprezentata in 25 tari, numarand peste 100.000 angajati. Informatii suplimentare pe: www.metroag.de.

METRO Cash & Carry Romania a fost lansata oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie, in Bucuresti. Distributia nationala a magazinelor METRO Romania este urmatoarea: 5 centre in Bucuresti, cate 2 centre in Brasov, Constanta, Timisoara si cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Pitesti, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mures, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamt, Buzau, Targoviste si Turda. Informatii suplimentare pe: www.metro.ro.

Mai mult in Targuri si Expozitii, Retail, 


PUBLICITATE: