Vegis.ro a castigat Magazinul Anului 2017 in E-Commerce.
Marti, 28 Noiembrie 2017

Trofeul pentru Magazinul Anului in E-Commerce a fost decernat in cadrul  Premiilor in Comertul Electronic Romanesc, la cea de-a 12-a editie anuale a GPeC - Cel mai important eveniment de e-Commerce din Europa Centrala si de Est

adplayers. info

Trofeul Magazinul Anului 2017 in E-Commerce a fost adjudecat de Vegis.ro, al carui SEO este asigurat de agentia DWF. Distinctia a fost decernata in cadrul  Premiilor in Comertul Electronic Romanesc, la cea de-a 12-a editie anuale a GPeC - Cel mai important eveniment de e-Commerce din Europa Centrala si de Est. Peste 400 de reprezentanti ai magazinelor online, precum si a principalelor companii de profil, au participat la festivitatea de premiere de la Crystal Palace Ballrooms, prezentat de Andi Moisescu.

Dealtfel, dupa cum noteaza agentia pe blog, in cadrul Galei de Premiere, 6 trofee au fost castigate de clientii din portofoliul DWF, in urma unei jurizari ce a tinut cont de de 200 de criterii de jurizare esentiale pentru orice website de e-commerce: de la Usability, SEO, Securitate, Aspecte Juridice, Mobile, Content, Social Media, E-Mail Marketing pana la profesionalismul in procesarea si livrarea comenzilor.

Vegis.ro colaboreaza cu agentia DWF avand ca obiectiv cresterea traficului organic non-brand. Agentia ofera servicii integrate de SEO prin auditare tehnica a platformei de e-commerce, dezvoltare de continut si campanii de link building, obtinute prin tactici de content marketing si native advertising.


„DWF a aratat o intelegere deplina pentru specificul nostru de piata si ne-au expus oportunitatile de crestere pe care le avem pe partea de SEO. Ne-au impresionat dinamismul agentiei, capacitatile tehnice si creativitatea cu care au abordat nevoile si asteptarile noastre.”, a declarat Mihai Bucuroiu, Fondatorul si Directorul de Dezvoltare al Vegis.ro

La randul sau, Sorin Draghici, Managing Partner - DWF a spus: „Suntem incantati sa colaboram cu Vegis.ro, lider pe segmentul de produse naturiste, bio si vegane. Vegis are o vizune excelenta asupra pietei din Romania, care depune constant eforturi sa isi inteleaga cat mai bine publicul si sa raspunda pe masura nevoilor lui. De asemenea, ne-au placut valorile companiei Vegis fiind similare cu ale noastre”, a declarat Sorin.

Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de suplimente alimentare si produse naturiste, bio si vegane de pe piata locala, are in plan sa ajunga anul acesta la afaceri de cel putin 8,5 milioane lei, in crestere cu peste 30% fata de 2016. Anul trecut magazinul online Vegis.ro a avut o cifra de afaceri de 6,5 milioane lei, fara TVA, cu 50% mai mare comparativ cu nivelul inregistrat in 2015.

DWF este o agentie specializata in servicii de optimizare pentru motoarele de cautare. In portofoliul DWF se numara clienti precum F64, EvoMag, Catena, TUI TravelCenter, Storia, Sendo, eMenatwork, AutoHut, Florarile Floria, Arval si altii.  Pe langa premiul castigat de Vegis, clientii DWF au castigat alte 5 premii in cadrul competitiei GPEC.

Mai mult despre agentia DWF

Mai mult in Festival, Interactive, Digital


PUBLICITATE: