Rezultatele cautarii dupa : "4000"
Ordonare dupa: data / relevanta  
1 2 »
Anxietatile in crestere ii determina pe romani sa aleaga locuri de munca care le confera siguranta si stabilitate. Reveal Marketing Research
Miercuri, 28 Februarie 2024
 Potrivit autorilor cercetarii, scopul principal al studiului a fost de a intelege nevoile emergente si in continua schimbare ale angajatilor din categoria blue collar (cei care lucreaza in domenii fizice sau manuale) si grey collar (cei care imbina elemente ale muncii manuale cu cele de birou).
 Profi lanseaza retea de retail media in Romania in parteneriat cu Footprints AI
Luni, 30 Octombrie 2023
„Prin evolutia lor accelerata din ultimii ani, retelele de retail si cele de media au ajuns la o intersectie care modeleaza viitorul in industria de advertising. Astfel, am dezvoltat un ecosistem media, atat fizic cat si digital, care ajuta brandurile sa se conecteze cu cumparatorii in momente mai relevante si...
3 din 4 romani (73%), ingriorati de cresterea preturilor. Campanie OLX pentru diminuarea cheltuielilor zilnice pentru cei care folosesc serviciul platformei sale online de livrare
Luni, 20 Martie 2023
 Prin intermediul unei mecanici de tip concurs, utilizatorii platformei de anunturi generaliste au posibilitatea de a-si reduce din costurile facturilor lunare, alegand livrarea prin OLX la orice comanda.
4 din 10 romani nu recicleaza aparatele electrice vechi pentru ca nu stiu unde. Studiu al Asociatiei Environ realizat de Reveal Marketing Research.
Marti, 01 Februarie 2022
 Luand in considerare rezultatele studiului, Asociatia Environ lanseaza campania Recicleaza! Acum ai unde. prin care isi propune extinderea retelei nationale de puncte de colectare a deseurilor electrice de mici dimensiuni cu minim 2022 de locatii noi.
Opt magazine monobrand Replay vor fi deschise in zona Europei de Est, inclusiv in Romania
Marti, 02 Aprilie 2019
Potrivit informarii, planul de dezvoltare in Romania continua dupa ce in toamna lui 2018 au fost deschise doua noi magazine in AFI Cotroceni si ParkLake, in parteneriat cu The Fashion Company, cea mai mare companie de fashion retail din sud-estul Europei. In 2018, vanzarile Replay au crescut cu 21% fata de anul...
Festival britanic caritabil in Dumbrava Vlasiei, in prezenta Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti
Marti, 04 Septembrie 2018
 Pe 8 septembrie, intre orele 17:30 si 21:30, Fundatia Light Into Europe aduce in Dumbrava Vlasiei o traditie foarte populara in Marea Britanie, cunoscuta drept „village fête”, o intalnire a comunitatilor locale care se bucura de activitati recreative si care totodata fac donatii pentru diverse cauze.
Peste 4000 de spectatori si un succes rasunator in prima seara la MAMMA MIA in Romania
Sambata, 26 Mai 2018
 Cu sala arhiplina si in aplauzele si ovatiile tuturor celor prezenti, mult asteptatul musical „MAMMA MIA!” a fost primit in Romania cu multa emotie de catre publicul nerabdator sa retraiasca nostalgia si frenezia pe care o aduce cu sine muzica celebrei trupe ABBA
Cladirile viitorului. Cu vanzari de 1,15 miliarde de euro pe an, Uponor a aniversat 100 de ani si a vorbit in Romania despre acestea.
Miercuri, 04 Aprilie 2018
 In cadrul unui eveniment de la sfarsitul lunii martie, Uponor Romania a vorbit despre certificarile de mediu pentru cladiri – BREEAM, digitalizarea si tehnologia BIM, solutii ce pot contribui pe viitor la eficientizare si reducerea costurilor
Consumatorii vor premia produsele inovative 2018. PRODUSUL ANULUI demareaza in aprilie
Joi, 15 Martie 2018
 
Directorul de creatie Geometry Global Romania, Mihai Fetcu, jurizeaza Golden Hammer 2017
Marti, 23 Mai 2017
Festivalul de publicitate din Letonia va avea loc in perioada 31 mai – 2 iunie 2017, la Riga.
Comitetul etic Produsul Anului a validat finalistii editiei 2017
Vineri, 31 Martie 2017
Beneficiind de expertiza mai multor consultanti si analisti in marketing si comunicare, in cadrul intalnirii, membrii Comitetului Etic al competitiei au validat un numar de 18 categorii din ariile de FMCG, suplimente alimentare, electrocasnice pentru ingrjire personala si banking.
Dinti sanatosi cu bani in rate. Marketing medical cu 100.000 de euro operat de medicul Razvan Circo.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016
 Uitati de rate la televizoare. Puteti fi mai bucurosi daca veti zambi mai frumos cu bani in rate. Asta face, fara sa fie specialist in marketing, Razvan Circo - medic dentist specializat in parodontologie si implantologie, Circo Dentistry Center. Si, la cate a facut cu bani putini, nu te-ai mira sa-si deschida si agentie specializata in marketing medical. 
Noua campanie de vara Activia cu Geometry Global, MEC, Image PR, Fieldstar si Syscom Digital
Luni, 06 Iunie 2016
 Avand ca public tinta principal publicul feminin, consumatoarele sunt invitate sa incerce orice iaurt Activia de baut, sa intre pe www.activia.ro sau sa trimita un SMS la 1772 cu numarul bonului fiscal si pot castiga doua bilete la cele mai dorite concerte ale verii
Fundatia Real Madrid creste 45 de copii romani la Scoala Sociala Sportiva
Miercuri, 06 Ianuarie 2016
 In lipsa grijii noastre pentru viitorul celor mici, vin strainii sa ne creasca si copiii. Asa se intampla si cu un proiect realizat de FDP in colaborare cu fundatia clubului sportiv Real Madrid (Real Madrid Foundation) care a reusit sa stranga 45 de copii cu varste intre 6 si 15 ani
Buget de peste 15.000 de euro pentru un eveniment  Itsy Bitsy cu 150 copii-artisti
Vineri, 29 Mai 2015
 Evenimentul este sustinut de Cavit Junior, Bioland Junior, Danonino, BCR, Fulga, Ford, LC Waikiki, Himalaya si organizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4.
Design de editie limitata DERO premiat cu 4.000 lei. 1.000 pentru zece finaliste.
Miercuri, 30 Iulie 2014
 In urma unei competitii adresate pasionatilor de design, lucrarea castigatoare pentru o editie limitata DERO va fi premiata cu 4000 de lei, iar cele 10 finaliste vor primi cate 1000 de lei.
A vandut Romexpo si pe dinafara. Targ Print & Sign ce n-ati vazut in ultimii 5 ani!
Miercuri, 16 Iulie 2014
 Cu peste 4000 de meri patrati vanduti in spatiul interior si multe alte sute de metri vandute expozantilor in exteriorul cupolei din complexul Romexpo, Print& Sign 2014 promite sa fie cel mai bun din ultimii 5 ani.
Verdictul IML: Miocardita. Inima i-a murit, dar traieste in inima noastra.
Joi, 03 Iulie 2014
Miocardita este verdictul IML la trecerea la cele vesnice a fondatorului imagoo, dupa ce proprietarul  apartamentului in care locuia si fratelelui Iulian l-au gasit la ore bune distanta dupa ce l-a lasat “ceasul”. 
Hello World Happiness Report! Romania e generoasa Bursa de Fericire (Ogilvy), finalista la Cannes.
Miercuri, 18 Iunie 2014
 Bursa de Fericire (Ogilvy) a fost pe shortlist la Cannes. Ce-a impresionat juriul Cannes Health din Bursa de fericire, vedeti mai jos in date si cifre.

Doar 30% dintre IMM-uri apeleaza la servicii specializate de PR
Joi, 11 Aprilie 2013
 Potrivit unui studiu realizat prin interviuri cu 50 de antreprenori IMM, cele mai utilizate canale de comunicare sunt website-ul, blog-ul si media sociale (40%), urmate de relatiile cu presa (35%) si parteneriatele strategice/cross marketing (25%)

1 2 »