Dinti sanatosi cu bani in rate. Marketing medical cu 100.000 de euro operat de medicul Razvan Circo.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016

adplayers. Iulian Toma

Uitati de rate la televizoare. Puteti fi mai bucurosi daca veti zambi mai frumos cu bani in rate. Asta face, fara sa fie specialist in marketing, Razvan Circo - medic dentist specializat in parodontologie si implantologie, Circo Dentistry Center. Si, la cate a facut cu bani putini, nu te-ai mira sa-si deschida si agentie specializata in marketing medical.

Ca orice antreprenor aflat la inceput de drum, obiectivele noastre de comunicare vizeaza cresterea notorietatii clinicii Circo Dentistry Center. Cu toate ca bugetul este restrans, am reusit sa achizitionam panoul outdoor de proximitate si am implementat o campanie de indoor in 10 cladiri de birouri din zona Pipera. Toate demersurile noastre de comunicare sunt sustinute si prin PR, care vine ca o completare a celor doua campanii (indoor si outdoor). As putea spune ca focusul nostru in aceasta etapa ramane investitia in dotarile clinicii si in trainingurile pentru angajati (aproximativ 100.000 euro)”, afirma pentru adplayers medicul Razvan Circo, de parca ar vorbi din postura de specialist in servicii care ar putea sa mearga oricand in festivaluri de eficienta in comunicare cu bani putini.

Dar se intoarce pe taramul medical, cat sa nu iti imaginezi ca si-a pierdut meseria de baza. „Mizam pe servcii de calitate, motiv pentru care investim in aparatura performanta, materiale de calitate si profesionisti in echipa. Pentru ca ne dorim sa fim in pas cu tendintele in domeniu, am decis sa investim in tehnologia cu laser, o tehnologie de ultima generatie care ne permite sa propunem tratamente neinvazive, lipsite de durere si cu efecte rapide, rezultate extrem de apreciate de pacientii nostri”.

Clientul – in general oameni tineri, cu educatie superioara si posibilitati financiare medii

Un lucru e clar. Daca nu face un business viabil din servicii medicale, Razvan Circo are mari sanse sa isi faca retea de marketing medical. Doctorul vorbeste de public tinta cum vorbeste adplayers despre cifrele de afaceri ale agentiilor de 11 ani. Asa ca nu va apucati sa faceti vreun cabinet medical acasa. Sunt doctori care stiu despre publicul tinta mai mult decat multi oameni de marketing din multinationale.

„Clientii nostri sunt in general oameni tineri, cu educatie superioara si posibilitati financiare medii spre ridicate. O profilare mai exacta a pacientilor nostri ar fi mai potrivita daca i-am privi din punct de vedere al serviciilor pentru care apeleaza la clinica noastra”.

Mai exact? „Sunt cei care vin in mod regulat la stomatolog pentru a preveni neprevazutul, pe de alta sunt cei care apeleaza la serviciile noastre de estetica dentara ocazional, dar sunt si persoane care amana foarte mult momentul vizitei la stomatolog pana cand nu mai fac fata durerii (de obicei programul foarte incarcat ii determina sa amane vizita la stomatolog). Cei din urma au in general cele mai complexe planuri de tratament, motiv pentru care noi incercam sa ne educam pacientii sa acorde o mai mare atentie preventiei si sa preintampine situatiile neplacute si urgentele medicale prin acordarea importantei cuvenite igienei orale si ingrijirii danturii”.

Target si Rate Card.

La Circo Dentistry Center, preturile noastre variaza in functie de „tinta” clientului. Publicul tinta se asteapta sa  lase in casieria clinicii 80 ron, in timp ce plaja de preturi pentru serviciile laser si implantologie porneste de la 100 ron pentru biostimulare parodontala in trei sedinte si ajunge la 8000 euro pentru o reabilitare completa a danturii in 24 de ore, la pacientii care au pierdut sau sunt pe cale sa piarda toti dintii.

Dar mai sunt si servicii care fac zambetul frumos cu ajutorul laserului. „Pentru servicii de albire dentara neinvaziva cu laser, tariful este de 1200 ron pentru ambele arcade. In ceea ce priveste aparatele ortodontice, vorbim de 2500 ron pentru un aparat ortodontic metalic clasic, pana la cel mai modern aparat „invizibil” – incognito -  pentru ambele arcade care ajunge la 4000 euro. Iar un implant dentar costa intre 500 - 1200 euro, in functie de natura acestuia” spune doctorul Razvan Circo.

Iar cand zambetul este mai frumos cu plata in rate, omul zambeste cu toata familia. „Pentru ca mizam pe confortul pacientului, venim in intampinarea lui cu solutii de plata avantajoase, de exemplu permitem plata serviciilor in rate, printr-un parteneriar dezvoltat cu Raiffeisen Bank: pana la 12 rate in functie de costul total al procedurii”. 

Mai mult in Antreprenoriat

 

 


PUBLICITATE: