Festival britanic caritabil in Dumbrava Vlasiei, in prezenta Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti
Marti, 04 Septembrie 2018
 

Credit: Dumbrava Vlasiei

Pe 8 septembrie, intre orele 17:30 si 21:30, Fundatia Light Into Europe aduce in Dumbrava Vlasiei o traditie foarte populara in Marea Britanie, cunoscuta drept „village fête”, o intalnire a comunitatilor locale care se bucura de activitati recreative si care totodata fac donatii pentru diverse cauze.

adplayers.info

Dumbrava Vlasiei si Fundatia Light Into Europe aduc impreuna, pe 8 septembrie, intre orele 17:30 si 21:30, o traditie foarte populara in Marea Britanie, cunoscuta drept „village fête”, o intalnire a comunitatilor locale care se bucura de activitati recreative si care totodata fac donatii pentru diverse cauze.

La evenimentul din Dumbrava Vlasiei va participa si Excelenta Sa Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, acesta fiind si primul eveniment public la care ia parte de la numirea in functie, potrivit responsabililor de comunicare ai festivalului.

Astfel, sambata, pe 8 septembrie, sunt asteptati in Dumbrava Vlasiei toti cei care vor sa se bucure de o dupa-amiaza placuta, departe de agitatia orasului, inconjurati de natura. Fie ca vin cu prietenii sau cu familia, doritorii sunt invitati pe aleile si iarba verde din Dumbrava, se vor delecta la tarabele cu produse alimentare si legume, se vor amuza cu diverse jocuri pentru copii si nu numai, vor avea la dispozitie tarabe de carti si diverse obiecte decorative, pictura pe fata, licitatii si vor fi intampinati cu gratar, cosuri cu mancare sanatoasa, precum si vin, bere si inghetata.

Partenerii acestui eveniment sunt Megaimage, Borsec, Domeniile Blaga, Angst, Intercontinental, Ursus, Hochland, Cooperativa de imagini, Hotel Caro, DPD, Policolor, Wayra Astrae.

Nu vor lipsi nici cateii, mai ales ca evenimentul are si un scop caritabil: toate veniturile vor merge in sprijinul noului proiect Light Into Europe de sustinere a persoanelor nevazatoare prin caini ghizi. 

Biletele de acces la eveniment costa 100 de lei pentru adulti si 50 de lei pentru copiii de peste 10 ani. In pretul biletului intra consumatia – food & drinks – precum si accesul la toate activitatile incluse in program. Biletele sunt disponibile prin e-mail la adresa villagefete@lightintoeurope.org, se pot comanda la numarul de telefon 0744.541.774 sau direct de la Centrul de Resurse Light Into Europe din Strada Clabucet 35, Bucuresti.

Fundatia Light Into Europe este o asociatie caritabila infiintata in 1986 care are drept cauza sprijinirea copiilor cu deficiente de auz si vedere in Europa de Est, cu scopul de a le dezvolta abilitatile, de a crea oportunitati pentru ei astfel incat sa se integreze ca adulti responsabili in societate.

In ultimii 15 ani, eforturile fundatiei s-au indreptat exclusiv spre dezvoltarea de servicii de baza pentru copiii si tinerii din Romania, afectati de lipsa vederii sau a auzului, pentru acces la educatie si o viata de calitate.

Unul din proiectele inovatoare in Romania a fost primul program de caini ghizi pentru nevazatori din Romania, dar si primul curs de formare in limbaj mimico-gestual in Romania pentru parinti si profesorii de sprijin. Incepand cu anul 2006, Fundatia a initiat Programul de Educatie Creativa, in care anual sunt direct implicati peste 200 de elevi surzi din scolile din Bucuresti in activitati saptamanale.

In cadrul lui sunt incluse ateliere creative de craft, desen, croitorie, gatit si catering, cu scopul principal de a le dezvolta abilitatile de baza: increderea de sine, capacitatea de a comunica, abilitatile sociale, precum si competentele curiculare in vederea imbunatatirii sanselor de incluziune sociala si pregatire pentru piata muncii. De la infiintare si pana acum, fundatia a sustinut si a imbunatatit calitatea vietii a peste 4000 de beneficiari directi, copii surzi sau nevazatori si a familiilor acestora.

Mai mult in PR, Eveniment, CSR, Responsabilitate Sociala


PUBLICITATE: