Comitetul etic Produsul Anului a validat finalistii editiei 2017
Vineri, 31 Martie 2017

Beneficiind si de expertiza adplayers de continut in comunicare, in cadrul intalnirii, membrii Comitetului Etic al competitiei au validat un numar de 18 categorii din ariile de FMCG, suplimente alimentare, electrocasnice pentru ingrjire personala si banking.

adplayers.info

Specialisti din marketing, media si comunicare s-au intalnit joi, 30 martie, in Comitetului Etic al competitiei Produsul Anului, pentru validarea categoriilor si produselor inscrise in editia 2017 a intrecerii. In cadrul intalnirii, membrii Comitetului Etic au validat un numar de 18 categorii din ariile de FMCG, suplimente alimentare, electrocasnice pentru ingrjire personala si banking.

Din Comitetul Etic au facut parte: Ana Paun - Director Programe InfoCons - Asociatia pentru Protectia Consumatorilor, Cezar Baciu – News Curator – rappel des titres, Cristina Dragna Turnagiu – Senior Beauty Editor – Lips Magazine, Ina Dumitrache – Director Executiv – RFI Romania, Iulian Toma – Editor AdPlayers, Loredana Sandulescu – Editor BIZ, Magda Ropotan - Consultant Inovatie/  Design Thinking Facilitator, Marian Costache – Managing Partner– Motion Vision Communication/ Fondator We-Invent, Teodora Migdalovici - Ambasador Cannes Lions Romania

Produsele inscrise si validate in cadrul intalnirii Comitetului Etic, au fost declarate finaliste si vor intra in studiul de piata realizat de compania de cercetare Exact. Cercetarea va fi realizata pe un esantion de 4,000 de consumatori romani, ce va avea loc in perioada 3 - 30 Aprilie 2017.

In cadrul studiului realizat de Exact, consumatorii vor evalua produsele din perspectiva atractivitatii, inovatiei si satisfactiei. Produsele desemnate castigatoare de catre consumatori  primesc stampila “Votat Produsul Anului” si dreptul de a folosi acest titlu pe ambalaj si in toate materialele de comunicare, pe perioada urmatoarelor 12 luni din momentul anuntarii lor oficiale.   

“Am avut privilegiul de a ma regasi printre juratii comitetului etic la toate editiile “Produsul Anului” orchestrate de Media Concept Store”, a spus Teodora Migdalovici, ambasadorul Cannes Lions in Romania. „Am descoperit de-a lungul anilor companii locale cu inovatii admirabile, companii internationale care au aliniat Romania la ritmul global, prin produsele inscrise in competitie si am pretuit mobilizarea tuturor de a-si depasi standardele si de a-si suprinde, incanta si de a fi utili audientelor lor. 2017 a fost, de departe, cel mai consistent an in materie de branduri competitoare si idei inspirate. Abia astept gala, sunt extrem de curioasa sa aflu la ce-au vibrat consumatorii romani, din ce in ce mai sofisticati si mai exigenti”.

“ Azi am validat propunerile fiecarui producator sau distribuitor care s-a inscris in competitie. In faza urmatoare a proiectului, 4000 de consumatori vor participa la un studiu de piata si vor vota castigatorii din fiecare categorie. Astept cu nerabdare aceste rezultate. Pentru ca, indiferent cat de mult cred producatorii in inovatiile lor, intotdeauna consumatorul este cel care decide daca acestea i-au facut viata cu adevarat mai buna.” a declarat Magda Ropotan, Consultant Inovatie/ Design Thinking Facilitator

Mai mult in Eveniment, Festival


PUBLICITATE: