Peste 4000 de spectatori si un succes rasunator in prima seara la MAMMA MIA in Romania
Sambata, 26 Mai 2018
 

Credit: Mamma Mia PR / Fabrica de PR

Cu sala arhiplina si in aplauzele si ovatiile tuturor celor prezenti, mult asteptatul musical „MAMMA MIA!” a fost primit in Romania cu multa emotie de catre publicul nerabdator sa retraiasca nostalgia si frenezia pe care o aduce cu sine muzica celebrei trupe ABBA

adplayers.info

Cu sala arhiplina (peste 4000 de spectatori) si in aplauzele si ovatiile tuturor celor prezenti, mult asteptatul musical „MAMMA MIA!” a fost primit in Romania cu multa emotie de catre publicul nerabdator sa retraiasca nostalgia si frenezia pe care o aduce cu sine muzica celebrei trupe ABBA si sa se bucure totodata de spectacolul pus in scena de cei mai iubiti artisti romani.

Loredana, Ana Munteanu, Anca Țurcasiu, Ecaterina Ladin, Aurelian Temisan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi au oferit un adevarat regal de muzica si actorie, care a incantat peste masura publicul prezent. Momentul de karaoke de la finalul show-ului a dat sansa publicului de a canta alaturi de artisti si de a se simti parte a acestui spectacol plin de emotie, bucurie, muzica, dans si culoare.

„MAMMA MIA!”, primul musical de Broadway produs aici, 100% independent.

Urmarit de 60 de milioane de oameni din 50 de tari, „MAMMA MIA!” le-a oferit celor peste 4000 de spectatori prezenti in prima seara a premierei un adevarat show, iar actorii au imbinat dansul cu actoria si cu performanta muzicala pe versurile a 23 de piese ale trupei ABBA, traduse si adaptate de Ernest Fazekas in limba romana.

Cei prezenti in prima seara, dar si cei care vor urmari „MAMMA MIA!” si pe 25, 26, 27 mai la Sala Palatului din Bucuresti si pe 1 iunie la Sala Polivalenta din Cluj, vor admira, pe langa performanta artistilor si a dansatorilor peste 200 de costume create special pentru acest spectacol. Cele 17 numere coregrafice si intreaga poveste s-au desfasurat intr-un décor senzational, care a reprodus intru totul frumusetea insulei grecesti.

Intreaga echipa a beneficiat de training cu Mary Hammond, vocal coach, cu o vasta experienta in domeniul artistic si cu un portofoliu in care a adaugat, de-a lungul timpului, colaborari cu cei mai mari muzicieni si actori ai lumii, care venit special in Romania pentru a lucra cu artistii romani din distributia musicalului „MAMMA MIA!”.

Spectacolul a beneficiat, in zona tehnica, de experienta lui Andrew Johnson, sound designer, cu o experienta vasta a musicalurilor internationale, fiind recompensat cu Broadway World Fans Choice Award pentru „Best Sound Design” in spectacolul „The Play That Goes Wrong”. El si echipa sa au venit special din Londra pentru „MAMMA MIA!”, asigurand pe toata durata spectacolelor din Bucuresti o sonorizare de Broadway, ceea ce reprezinta o alta premiera in Romania.


Mai mult in Media, Entertainment


PUBLICITATE: