3 din 4 romani (73%), ingriorati de cresterea preturilor. Campanie OLX pentru diminuarea cheltuielilor zilnice pentru cei care folosesc serviciul platformei sale online de livrare
Luni, 20 Martie 2023

 

Prin intermediul unei mecanici de tip concurs, utilizatorii platformei de anunturi generaliste au posibilitatea de a-si reduce din costurile facturilor lunare, alegand livrarea prin OLX la orice comanda.

AdPlayers. info

Pe fondul unei cresteri substantiale a inflatiei in Romania, consumatorii se confrunta cu o presiune economica accentuata atat de cresterea preturilor bunurilor uzuale, cat si de majorarea facturilor la utilitati. Conform agentiei de cercetare AHA Moments, 3 din 4 romani (73%) au declarat, in luna octombrie a anului precedent, ca majorarea preturilor la utilitati reprezinta un motiv real de ingrijorare, procentul fiind in crestere fata de perioada verii.

In cadrul acestui climat economic, OLX - cea mai mare platforma de anunturi generaliste din Romania - a lansat un parteneriat alaturi de o aplicatie prin care romanii pot gestiona de la distanta plata facturilor de utilitati, incarcarea electronica a cartelelor preplatite si plata rovinietelor.

Prin intermediul unei mecanici de tip concurs, utilizatorii platformei de anunturi generaliste au posibilitatea de a-si reduce din costurile facturilor lunare, alegand livrarea prin OLX la orice comanda.

In perioada 8 februarie 2023 – 10 aprilie 2023, utilizatorii care au cont in platforma OLX si aleg sa comande produse cu livrare prin OLX, intra automat in tragerea la sorti pentru urmatoarele premii: puncte Pago in valoare de 50 Euro, puncte Pago in valoare de 500 Euro sau unul dintre marile premii: puncte Pago in valoare de 4000 Euro, un telefon mobil Apple iPhone 14 Pro Max. 128GB. 5G. Deep Purple sau o vacanta de lux de 4000 Euro, selectata printr-o agentie de turism.

,,In contextul actual al blocului economic romanesc, consumatorii sunt mai selectivi si atenti in ceea ce priveste gestionarea veniturilor proprii si segmentarea acestora in functie de nevoi.  OLX vine in atentia utilizatorilor cu o recompensa sub forma de puncte virtuale, ce poate usura plata facturilor, dar si cu un premiu cash de peste 15.000 de euro.” a declarat Andreea Stoican-Popescu, Senior PR & Campaign Manager OLX Romania, Bulgaria, Portugalia

Pentru a putea fi eligibili pentru tragerea la sorti, participantii trebuie sa acceseze site-ul OLX Romania, oricand in perioada campaniei si sa fie titulari ai unui cont activ in cadrul platformei sau sa isi creeze un cont in perioada campaniei. De asemenea, acestia trebuie sa efectueze o tranzactie prin care utilizeaza serviciul de livrare prin OLX in perioada mentionata si sa completeze in mod corect si complet formularul de plasare comanda, de pe site-ul campaniei cu informatiile solicitate.

Premiile ce constau in puncte Pago vor fi transmise castigatorilor validati prin intermediul unor coduri de activare de tip voucher, cu puncte, care pot fi folosite intr-un cont PAGO existent sau nou creat.

In cadrul campaniei se pot inscrie persoanele fizice, cetateni romani sau straini, rezidenti sau cu domiciliul sau resedinta, chiar si temporara, in Romania, care au implinit varsta de 18 ani la data inceperii campaniei, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament si au cont valid sau isi creeaza un cont pe site-ul OLX Romania si care efectueaza o tranzactie prin care utilizeaza serviciul de Livrare prin OLX in perioada campaniei.

Mai multe detalii despre campanie pe: https://livrare.olx.ro/concurs/  

OLX Romania, parte a OLX Group, este liderul pietei locale de anunturi generaliste, cu peste 4 milioane de anunturi active si o medie lunara de peste 14 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Pe OLX se gaseste o gama larga de categorii printre care electronice si electrocasnice, masini, proprietati imobiliare, obiecte de vestimentatie sau pentru casa si gradina. Platforma se poate accesa atat de pe desktop, cat si din aplicatiile mobile pentru iOS, Android.

Mai mult in Campanii, Cercetare, Research, Retail, Digital


PUBLICITATE: