Buget de peste 15.000 de euro pentru un eveniment Itsy Bitsy cu 150 copii-artisti
Vineri, 29 Mai 2015


 adplayers. Iulian Toma

Pe 1 iunie, Itsy Bitsy a pus la bataie 15.000 de euro pentru  un eveniment cu 150 de copii-artisiti. Peste 15 mii de spectatori, parinti si copii, sunt asteptati la evenimentul programat incepand cu ora 17:00, in Parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti. Ziua Copilului a fost dealtfel sarbatorita si anul trecut, cand mii de copii au dat tonul distractiei intr-un spectacol de zile mari (foto dreapta).

"Peste 150 de copii-artisti vor urca pe scena anul acesta. Pentru participantii mici si mari de la eveniment sunt pregatite: peste 4000 de baloane, peste 5000 de premii-surpiza, peste 50 de jocuri si activitati interactive, pe scena si alei. Pe parcursul evenimentului, aproape 80 de persoane vor asigura distractia din parc, la cote maxime , intr-un mediu sigur”, a declarat pentru adplayers Nadia Tataru, Director General, Itsy Bitsy FM.

“Bugetul Itsy Bitsy dedicat organizarii evenimentului se ridica la peste 15.000 de euro"  a mai afirmat  managerul postului care a precizat ca bugetul nu include TVA sau costurile aferente promovarii acestuia.

Evenimentul este sustinut de Cavit Junior, Bioland Junior, Danonino, BCR, Fulga, Ford, LC Waikiki, Himalaya si organizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4.

Pregatit cu  multa distractie, muzica, dansuri, jocuri, personaje preferate si multe premii, in cadrul evenimentului copiii vor putea colora trei animale uriase realizate special pentru aceasta sarbatoare: o girafa, un elefant si o camila.

Trupe precum  Amicii, Contrapunct, Fargolino, Liliput, Miniton, Rogvaiv, Instinct Dance din Bucuresti si All Stars Slobozia vor canta alaturi de un alt invitat special al evenimentului, Nicu Alifantis, care a dedicat celor mici proaspat lansatul album cu muzica pentru copii, “Sotron”.

Prietenii matinalului de la Itsy Bitsy FM vor avea surpriza sa ii intalneasca pe realizatorii lor preferati, Luiza si Mario, care vor fi gazdele intregului eveniment din parc. Pentru tati si pentru pasionatii de gadgeturi, va veni pe scena cu surprize George Buhnici, cunoscutul realizator TV.

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: