Un inger la capataiul mamei.
In urma lui Ines a ramas un inger de fata de 17 ani. Pentru ea a  lucrat in publicitate tot atatia ani. 
Senior de 17 ani in publicitate, Ines Staicu a plecat dintre noi.
Rapusa fulgerator de o boala incurabila, Ines Staicu, fosta Senior Account Manager, va fi inmormanta duminica 7 septembrie,  la ora 15.
Image PR vrea 5 oameni noi. Zeci de aplicanti prin Internship.
 Internship-ul se adreseaza studentilor sau absolventilor facultatilor de profil, precum si tuturor celor care doresc sa descopere ce presupune o cariera in domeniul comunicarii si al relatiilor publice.
Verdictul IML: Miocardita. Inima i-a murit, dar traieste in inima noastra.
Miocardita este verdictul IML la trecerea la cele vesnice a fondatorului imagoo, dupa ce proprietarul  apartamentului in care locuia si fratelelui Iulian l-au gasit la ore bune distanta dupa ce l-a lasat “ceasul”. 
Fondatorul imagoo, Iulian Trasa a parasit "aurul" acestei lumi
  Iulian Trasa, fondatorul imagoo, una dintre cele mai iubite publicatii in publicitate din ultimii 20 ani, s-a stins din viata. 
V+O Communication adauga agentiei 10 ani de experienta
 George Carpov, noul  PR Account Director care s-a alaturat agentiei, are mai bine de 10 ani de experienta, atat in agentii specializate din Romania, cat si in companii multinationale.
"El a creat primul logo turistic al Romaniei. Necontroversat, necopiat, romanesc, simplu, graitor"
Gabi Lungu pentru cei care nu l-au cunoscut pe Emil Cioanca. Doar atat:
Cuvintele au tacut. Lacrimile si florile au vorbit despre Emil Cioanca.
  Desi s-a despartit de lumea aceasta trecatoare la doar 54 de ani, a lasat in publicitate multi ucenici care ii duc mai departe rabdarea si modestia de a nu-si trambita in reviste si festivaluri de publicitate munca si realizarile meseriei pe  care a imbratisat-o.
Creativ a fost, Creativ se desparte. Emil Cioanca pleaca Miercuri de la Sfanta Vineri
Creativ a fost, creativ a plecat. Colegii veteranului in publicitate Emil Cioanca anunta ca isi vor lua la revedere miercuri (11 iunie), de la ora 11.00, la Cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti (Calea Grivitei nr.202)
S-a stins un veteran al publicitatii. Dumnezeu sa-l ierte pe Emil Cioanca!
 „Extraodinari oamenii pe care ii poti intalni intr-o viata. Sunteti cei mai buni, cei mai tari.”a fost ultimul mesaj scris in urma cu 24 h pe o retea de socializare de Emil Cioanca, unul dintre creativii veterani din industria romaneasca de publicitate, care s-a stins din viata in cursul zilei de ieri, potrivit unor surse adplayers apropiate grupului de companii in care lucra.
 
PUBLICITATE:
« 7 8 9 10 11 »