Un inger la capataiul mamei.
Duminca, 07 Septembrie 2014
adplayers. Iulian Toma.

 Lumanarile mai ard inca in sfesnicele de la inmormantarea lui Ines. Avea 17 ani de publicitate iar colegii de la Ogilvy se pregateau sa vina mai degraba la nunta, nu la inmormantare. Ines-Ileana, acesta era numele ei complet pe care il purta de la botez inclusiv dupa Sfantul Ilie, a  lasat in urma ei o fata de tot  atatia ani cat a lucrat in publicitate. Un ingeras de 17 ani. 

Si-a pierdut mai toti membrii familiei. Isi pierduse mama, si-a pierdut sotul, insa traia cu nadejdea la Dumnezeu ca nu va ramane singura. Si nu a ramas. Pe langa fetita de ieri care a devenit o frumoasa domnisoara, la capataiul lui Ines Ileana au fost astazi la Biserica Belvedere zeci de fosti si actuali colegi de la Ogilvy care i-au intregit familia nu numai in viata, ci si pe ultimul drum.

A plecat dintre noi fulgerator, la capatul unei suferinte de trei luni, timp in care a luptat cu o napraznica boala incurabila. Ingerul de la capul mamei a ramas sa ii duca mai departe nadejdea intr-o noua familie cu copii, bunici si nepoti care sa inmulteasca numarul lumanarilor aprinse astazi de colegi pentru sufletul celei care a fost si va ramane vesnic pentru toti Ines -Ileana. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!


PUBLICITATE: