Image PR vrea 5 oameni noi. Zeci de aplicanti prin Internship.
Vineri, 22 August 2014
 
foto: imagepr

adplayers. info

Image PR vrea 5 oameni noi. Compania lanseaza o noua editie programul sau de internship prin care 5 tineri au posibilitatea de a lucra alaturi de echipa agentiei timp de 2 saptamani in perioada septembrie-octombrie, dupa ce acestia vor parcurge mecanismul de recrutare. Agentia de relatii publice si comunicare a cunoscut zeci de aplicanti in programele sale de Internship. 

,,Organizam programul de internship IMAGE cu multa pasiune, de peste 8 ani, timp in care am cunoscut zeci de studenti dornici sa descopere viata in agentie. Internship-ul este experienta pe care fiecare proaspat absolvent ar trebui sa o incerce, iar noi, la IMAGE PR, depunem eforturi ca aceasta experienta sa fie una de invatare, descoperire si motivare”, a declarat Iulia Tanase (foto), Managing Partner IMAGE PR.

Internship-ul se adreseaza studentilor sau absolventilor facultatilor de profil, precum si tuturor celor care doresc sa descopere ce presupune o cariera in domeniul comunicarii si al relatiilor publice. Toti cei interesati pot accesa site-ul agentiei, sectiunea Cariere, sau pot intra pe pagina de Facebook pentru mai multe detalii.

Procesul de recrutare pentru aceasta editie va incepe pe Facebook, unde cei interesati vor fi provocati sa-si testeze creativitatea si se va finaliza cu un interviu cu reprezentantii agentiei. Candidatii selectati vor deveni membrii unei echipe din agentie, se vor putea implica in proiectele in desfasurare ale acesteia si vor descoperi secretele profesiei. Detalii despre recrutare: 

Despre Image PR 

Fondata in 1995, IMAGE PR este una dintre primele agentii de relatii publice infiintate in Romania. Compania are in prezent o echipa de 30 de oameni care ofera consultanta unor clienti precum: Arctic, Coca-Cola Hellenic, Unilever, Eco-Rom Ambalaje, Danone, Reckitt Benckiser. 

Mai mult in PR


PUBLICITATE: