UAPR trimite aspirantii in publicitate la experienta antreprenorilor
 Saptamana aceasta, intalnirea celor interesati este programata  marti, 29 aprilie, 16:00, la agentia de marketing si comunicare digitala Infinit Solutions, unde doritorii se pot intalni cu experienta echipei conduse de Alex Cernatescu
Plecare dupa 7 ani la revistele achizitionate de Burda. Ruxandra Chiurtu paraseste marketingul editorului.
 In ultimii sapte ani, Chiurtu s-a ocupat de National Geographic, National Geographic Traveler, Casa si gradina, Villa Design, FEMEIA, Femeia de Azi, Sanatatea de Azi, Bucataria de Azi, Mamica de Azi, Miresici, Mami si Beau Monde.
Doua nasteri postnatale: Fosta MD, Oana Padure pleaca la MEC. In loc vine Roxana Panturoiu
 Fosta Managing Director la Media Direction, Oana Padure, pleaca dupa postantal CEO la MEC. Va fi inlocuita de Roxana Panturoiu.  
Sef nou la agentie de media din top 10
 Noul manager care va conduce operatiuni de zeci de milioane de euro ale agentiei este o femeie
Schimbare la varf in UAPR. Anne Marie Obretin o inlocuieste pe Eleonore Af Schaumburg-Lippe.
 Apropiata si pana in prezent comunicarii interne UAPR, Anne Marie Obretin o inlocuieste pe Eleonore Af Schaumburg-Lippe, fostul director executiv, care, potrivit asociatiei, a ales alte provocari in cariera profesionala.  
A lasat Caroli pentru Mega Image. Adrian Nicolaescu este noul marketing al lantului de magazine
 Adrian Nicolaescu s-a despartit de marketingul Caroli pentru Mega Image, unde este noul director de marketing al lantului de magazine detinut de Delhaize Group incepand din luna februarie
La revedere P&G pentru Heineken. Horhoianu - noul marketing Heineken, a lucrat pe 8 piete in Balcani
 De la inceputul lunii februarie, Narcis Horhoianu, fostul marketing Procter & Gamble pe opt piete din Balcani, a intrat  in echipa de management Heinken Romania si va fi responsabil de strategia de marketing a producatorului de bere.
Euromedia confirma stirea adplayers: Noul CEO, Ionut Coldea. Reduceri de personal? No comment.
 Ana Naie, marketing manager Euromedia, a afirmat pentru adplayers ca nu comenteaza daca noile numiri vor aduce schimbari in politica de personal. 
Surse adplayers: Numarul 1 la Euromedia va fi Ionut Coldea, fost News Outdoor
 Viitorul manager va ocupa pozitia ramasa vacanta la conducerea Euromedia, in urma plecarii lui Bogdan Vasile, fostul numar 1 al companiei
Pedersen& Partners nu comenteaza selectia managerului MEC Romania.
 Ulrik Rasmussen, consultant in cadrul companiei de consultanta in recrutare Pedersen & Partners, nu a comentat implicarea companiei pe care o reprezinta in selectia managerului agentiei MEC Romania, invocand clauzele de confidentialitate cu clientii.
 
PUBLICITATE:
« 8 9 10 11 12 »