Schimbare la varf in UAPR. Anne Marie Obretin o inlocuieste pe Eleonore Af Schaumburg-Lippe.
Miercuri, 05 Martie 2014
 adplayers. Iulian Toma

Schimbare la conducerea Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR). Apropiata si pana in prezent comunicarii interne UAPR, Anne Marie Obretin (foto) a fost numita Director Executiv de catre comitetul director al asociatiei.

Obretin o inlocuieste pe Eleonore Af Schaumburg-Lippe, fostul director executiv, care, potrivit organizatiei, a ales alte provocari in cariera profesionala.

Licentiata in Lingvistica si cu o diploma post-universitara in Cercetarea Limbilor si Culturilor Europene la Universitatea Exceter din Marea Britanie, Anne Marie Obretin va avea misiunea de a dezvolta strategia organizatiei si de a continua sa apere si sa protejeze interesele agentiilor de publicitate din Romania.

Condus de Radu Florescu (CEO Centrade Saatchi & Saatchi) impreuna cu Ștefan Iordache (Leo Burnett) – vicepresedinte, Comitetul Director UAPR, cu un mandat de doi ani, a fost ales in septembrie 2013 si ii are in componenta pe Alex Visa (GroupM Interaction), Claudia Chirilescu (Spoon Media), Radu Miu (Mercury 360), Nora Marcovici (BBDO) si Alexandru Cernatescu (Infinit Solutions).

“Anul 2014 reprezinta un nou inceput pentru UAPR sub conducerea lui Anne Marie. Sunt bucuros sa o avem in echipa noastra. Prin atitudinea pozitiva si prezenta ei activa, vom continua dezvoltarea planurilor organizatiei. Sunt increzator ca alaturi de ceilalti membri ai Consiliului Director isi va aduce contributia activa la proiectele din UAPR si va fi o voce comuna pentru toti membri organizatiei”, declara Radu Florescu, Presedinte UAPR. 

UAPR isi propune sa deschida noi drumuri prin continuarea unor proiecte importante ale industriei cum sunt Effie Awards, Salary Survey, EACA Courses, dar si prin lansarea unor proiecte noi si inovative. 


PUBLICITATE: