A lasat Caroli pentru Mega Image. Adrian Nicolaescu este noul marketing al lantului de magazine
Luni, 10 Februarie 2014
 adplayers. Iulian Toma

A lasat mezelurile pentru supermarket. Adrian Nicolaescu s-a despartit de marketingul Caroli pentru Mega Image, unde este noul director de marketing al lantului de magazine detinut de Delhaize Group, incepand din luna februarie 2014.

Din pozitia de director de marketing Mega Image, Adrian Nicolaescu va fi responsabil de definirea si implementarea strategiilor de marketing si comunicare, alaturi de coordonarea activitatilor de comunicare directa cu consumatorii si activitatile de relatii publice.

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani in marketing si comunicare, Adrian Nicolaescu a ocupat in ultimii 6 ani functia de Director Executiv de Marketing in cadrul Caroli Foods Group, lider pe piata de mezeluri din Romania. In pozitiile de marketing detinute anterior, Nicolaescu a mai lucrat pentru Devin Bulgaria, Red Bull Romania – Bulgaria si Albania, Unilever (Knorr) si Beiersdorf (Nivea).

Experienta de marketing a lui Nicolaescu include activitati de crestere a performantei de brand, de dezvoltare si organizare de campanii pentru consumatori, dezvoltarea de noi produse si rebranding, crearea de portofolii de strategie si category management.

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: